![]() |
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار (/showthread.php?tid=140179) |
طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار - Archangelg!le - 21-07-2014 طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی دسر فصل بهار
![]() توتفرنگی، شیر، اسانس توتفرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید. این دسر مخصوص فصل بهار است که توتفرنگیها کاملا رسیده و خوش طعم هستند پس از فرصت استفاده کرده و این دسر خوشمزه را تهیه کنید. مواد لازم برای ۶ نفر : توتفرنگی قطعه شده: سه پیمانه شیر کم چرب: یک پیمانه اسانس توتفرنگی: (اختیاری) نصف قاشق چایخوری کمی نمک شکر: نصف پیمانه ژلاتین بدون طعم: سه قاشق چایخوری شیر: یک چهارم پیمانه خامه: یک چهارم پیمانه کمپوت توتفرنگی: یک پیمانه، ساقه انتهایی آن جدا شود. آب پرتقال تازه: یک چهارم پیمانه شکر: ۲ قاشق چایخوری برای تهیه پاناکوتا : -توتفرنگی، شیر، اسانس توتفرنگی، نمک و شکر را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید و مخلوط را از درون یک صافی رد کنید. -درون کاسه کوکی شیر ریخته و ژلاتین را به آن اضافه کرده و یک دقیقه صبر کنید تا نرم شود.درون یک قابلمه کوچک، خامه را ریخته و جوش آورید. -سپس آن را از روی حرارت برداشته و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کرده و تا حدی که خوب حل شود هم بزنید. -مخلوط خامه - ژلاتین را درون پوره توتفرنگی ریخته و هم بزنید. سپس مخلوط را درون ۶ قالب بریزیزید روی آنها را بپوشانید و آنها را درون یخچال حدود ۲۴ ساعت قرار دهید. -برای خارج کردن دسرها از قالب، آنها را به مدت ۳- ۲ ثانیه درون کاسهای حاوی آب داغ فرو برده سپس درون ظرفهای مورد نظر برگردانده و قالبها را از آنها جدا کنید و ۲۰ دقیقه آنها را در دمای اتاق قرار داده تا کمی نرم شوند. برای تهیه کمپوت : تا زمانی که دمای پاناکوتاها به دمای اتاق برسند(۲۰ دقیقه)، هر کدام از توتفرنگیها را از طول به دو نیم تقسیم کنید و آب پرتقال و شکر را درون کاسهای، خوب هم بزنید تا شکر آن حل شود. توتفرنگیها را درون مخلوط شکر و آب پرتقال ریخته و خوب آنها را آغشته کنید. پاناکوتاها را با کمپوت میل کنید. |