انجمن های تخصصی  فلش خور
آجی بادام قرابیه - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آجی بادام قرابیه (/showthread.php?tid=14021)



آجی بادام قرابیه - امیررضا* - 08-08-2012

آجی بادام قرابیه 1

مواد لازم

بادام : ۲۰۰ گرم

بادام : تلخ یک قاشق غذاخوری

آرد : ۶ پیمانه

آرد سیب زمینی : ۴ قاشق سوپ خوری

شکر : ۱۵۰ گرم

کره : ۱۵۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

سفیده تخم مرغ : ۱ عدد

وانیل : به مقدار کم

طرز تهیه

ابتدا بادام ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر تفت دهید. بعد از سرد شدن، پوست آن ها را گرفته و پودر کنید. بعد از آن با پودر شکر، آرد سیب زمینی ، وانیل، سفیده تخم مرغ ، آرد و کره مخلوط کرده و به صورت یک خمیر نرم در آورید.

سینی فر را چرب کرده و سپس به اندازه ی یک گردو از خمیر برداشته و بعد از گلوله کردن، با دست روی آن را فشار دهید تا به صورت شیرینی گردی در آید. خمیر را در سینی فر قرار داده و سپس از زرده ی تخم مرغ روی آن بمالید و ظرف را داخل فر قرار داده و در حرارت ۳۰۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه بپزید. کمی که سرد شد از ظرف فر جدا کرده و در ظرف مورد نظر بچینید.