انجمن های تخصصی  فلش خور
کِرم ژله ای زعفرانـي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کِرم ژله ای زعفرانـي (/showthread.php?tid=140247)



کِرم ژله ای زعفرانـي - Archangelg!le - 21-07-2014

اینم یه دسر خیلی خوشمزه برای سفره های افطارتونکِرم ژله ای زعفرانـي 1
کِرم ژله ای زعفرانـي 1

ادامه مطلب : مواد لازم ژله زعفرانی:
آب :2 پ(پیمانه های من پیمانه های پلوپز هست که 165 میلی لیتری هستن)
شکر:2 پ
پودر ژلاتین:2 ق سوپخوری سر پر
محلول زعفران غلیظ:2 ق سوپخوری
گلاب:نصف پیمانه
مواد لازم کرم زعفرانی:
پودر ژلاتین :4 ق چایخوری سر پر
آب :یک چهارم پ
شکر:یک و نیم پ
آرد :4 ق سوپخوری
نشاسته ذرت:4 ق سوپخوری
شیر:سه و یک دوم پ
گلاب:نصف پ
محلول زعفران غلیظ:2 ق س
کره:50 گرم
خامه صبحانه:یک یا نصف بسته
ظرز تهیه ژله زعفراین:
آب رو در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار میدیم تا بجوشه
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
شکر و پودر ژلاتین رو با هم مخلوط میکنیم
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
زیر شعله  رو کم می کنیم و مخلوط شکر و ژلاتین رو به آب اضافه می کنیم تا ذرات شکر و ژلاتین در آب حل شود و مایع شفاف شود
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
سپس  شعله رو خاموش میکنیم.و گلاب و زعفران رو به اون اضافه می کنیم.(ترکیب گلاب و زعفرون بشه یک دوم پیمانه.اینم عکس پیمانه من
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
قالب مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و چربی اضافه رو با دستمال پاک کنید و مایع رو در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله نیم بند شود
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
طرز تهیه کرم زعفرانی:
پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید تا اسفنجی شود.سپس روی بخار آب جوش یا یک دقیقه در ماکروفر قرار دهید تا مایع ژلاتین شفاف شود
در ظرفی شکر و آرد و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کنید
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
شیر رو به تدریج و در حال هم زدن با همزن دستی به آنها اضافه کنید تا به خوبی در شیر حل شوند
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
این مخلوط رو روی حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید.کمی که مواد داغ شد زعفران و گلاب رو اضافه کنید.میزان زعفران رو به اندازه ای بریزید که به رنگ دلخواهتون برسید.اگر لازم شد یکی دو قاشق بیشتر از دستور استفاده کنید
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
و در حال هم زدن اجازه دهید تا مواد بجوشد و غلیظ شود
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
کرم رو از روی حرارت بردارید و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا کره آب شود.همین مرحلش خیلی کرم خوشمزه ای میشه...میتونید چند تا قاشق ازش بخوریدکِرم ژله ای زعفرانـي 1کِرم ژله ای زعفرانـي 1
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
سپس خامه رو اضافه کنید(من نصف بسته زدم) و هم بزنید(میتونید تا همین مرحله کرم رو به تنهایی درست کنید و توی جام بریزید و استفاده کنید.البته برای مواقعی که ژله درست نکردیدا وگرنه ادامه بدیدکِرم ژله ای زعفرانـي 1)
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
من ظرف رو تغییر دادم تا مواد زودتر سرد بشه و کمی که از حرارت افتاد مایع ژلاتین رو اضافه می کنیم.اگر ژلاتینتون سفت شده دوباره کمی روی حرارت بذارید تا آبکی بشه
روی کرم رو نایلون بکشید و بذارید در دمای اتاق تا خنک بشه و به دمای اتاق برسه..خیلی زمان نمیبره
بعد به آرومی کرم خنک شده روی ژله نیم بند شده میریزیم و در یخچال میذاریم تا کاملا ببنده و سفت بشه
حدود 5 ساعتی زمان میبره
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
قالب رو چند ثانیه توی آب گرم بذارید و اطرافشو با کارد تیز جدا کنید و در ظرف مورد نظر برگردونید.(مثل ژله)
من همون اول کمی از ژله رو توی قالب های کوچک قلبی شکل ریختم و برای تزئین روی دسر ازش استفاده کردم
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
راحت برش میخوره
کِرم ژله ای زعفرانـي 1
بازم میگم دسر خیلی خوشمزه ایه .به خصوص کرمش که طعم بستنی زعفرونی داره.امیدوارم شما هم درست کنید و خوشتون بیاد