![]() |
وادی مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: وادی مرغ (/showthread.php?tid=140273) |
وادی مرغ - Archangelg!le - 21-07-2014 وادی مرغ ![]() مرغ درسته ۱عدد نمک ۱بسته کره و زعفرون دمکرده به مقدار لازم نمک و فلفل به ذائقه آبلیموی تازه ۴قاشق غاخوری پیاز ۱عدد فلفل دلمه ای متوسط ۱عدد طرز تهیه: ابتدا تموم قسمتهای مرغ رو با نمک و فلفل قرمز و زعفرون دمکرده و آبلیموی تازه مزه دار میکنیم. ![]() داخل شکمش رو هم از این مخلوط میمالیم بعد با پیاز و فلفل دلمه ای خرد شده پر میکنیم...حالا مرغ رو در ظرف دربسته قرار میدیم و در یخچال میذاریم ۷تا۸ساعت بمونه. ![]() کف قابلمه(اندازه قابلمه بستگی به کوچیکی یا بزرگی مرغتون داره)*رو با فویل میپوشونیم بعد نمک رو میریزیم و صاف میکنیم. ![]() پیاز و فلفل دلمه ای رو از داخل شکم مرغ درمیاریم ..(من پیاز و فلفل رو سرخ کردم بعد پوره گوجه فرنگی رو همراه با نمک و فلفل و زعفرون بهش اضافه کردم روی حرارت کم قرار دادم تا زمانی که سس جا بیفته بعد زمان سرو روی مرغ ریختم)*پاهای مرغ رو با نخ میبندیم بعد داخل فویل میپیچیم. ![]() حالا مرغ رو داخل قابلمه قرار میدیم روی مرغ مقداری نمک میریزیم...(من چند تا سیب زمینی هم گذاشتم)*حالا دمکنی رو میذاریم و به مدت 15 دقيقه با حرارت بالا و بعد به مدت يك و نيم تا 2 ساعت با حرارت متوسط میپزیم. ![]() بعد از پخت فویل رو برمیداریم و از مخلوط کره آب شده و زعفرون دمکرده و آبلیمو روی مرغ میمالیم و بعد از یکربع تا ۲۰دقیقه از روی حرارت برمیداریم. ![]() بهتره این غذا رو در هوای آزاد درست کنید..... میتونین زعفرون و کره رو حذف کنید چون در روش سنتی استفاده نمیکنند...... نوش جونتون... ![]() |