انجمن های تخصصی  فلش خور
مربای به - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مربای به (/showthread.php?tid=14037)



مربای به - امیررضا* - 08-08-2012

مربای به 1

مواد لازم

به : ۱ کیلو گرم

آب : ۵ لیوان

شکر : ۱٫۵ کیلوگرم

هل : به مقدار لازم





طرز تهیه :

به ها را پس از شستن یا بصورت پرهای پرتقال یا حلقه حلقه و یا قطعات ریزتر ولی مناسب ، خرد کنید و در داخل ظرف مسی تمیزی بریزید و آب بر روی آن ریخته روی حرارت بگذارید تا بمدت یک ربع بجوشد .

سپس در صورتی که شکر کاملاً تمیز بود روی آن ریخته و حرارت را بسیار کم کنید تا آرام بجوشد (در ظرف مربا را نیز ببندید تا خوشرنگتر شود) .

در پایان پخت یعنی زمانیکه مربا نزدیک به آماده شدن می باشد ، دانه های هل را اضافه کرده و روی در ظرف مربا ، دم کنی بگذارید و شعله زیر آنرا نیز کمی کم کنید تا مربا کاملاً رنگ بیندازد .

بعد از اینکه مربا به رنگ دلخواهتون رسید شعله رو خاموش کنید و مربا رو به مدت ۲۴ ساعت توی همون قابلمه نگه دارید و بعد توی طرفهای در دار دلخواهتون بریزید