![]() |
مربای به - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مربای به (/showthread.php?tid=14037) |
مربای به - امیررضا* - 08-08-2012 ![]() مواد لازم به : ۱ کیلو گرم آب : ۵ لیوان شکر : ۱٫۵ کیلوگرم هل : به مقدار لازم طرز تهیه : به ها را پس از شستن یا بصورت پرهای پرتقال یا حلقه حلقه و یا قطعات ریزتر ولی مناسب ، خرد کنید و در داخل ظرف مسی تمیزی بریزید و آب بر روی آن ریخته روی حرارت بگذارید تا بمدت یک ربع بجوشد . سپس در صورتی که شکر کاملاً تمیز بود روی آن ریخته و حرارت را بسیار کم کنید تا آرام بجوشد (در ظرف مربا را نیز ببندید تا خوشرنگتر شود) . در پایان پخت یعنی زمانیکه مربا نزدیک به آماده شدن می باشد ، دانه های هل را اضافه کرده و روی در ظرف مربا ، دم کنی بگذارید و شعله زیر آنرا نیز کمی کم کنید تا مربا کاملاً رنگ بیندازد . بعد از اینکه مربا به رنگ دلخواهتون رسید شعله رو خاموش کنید و مربا رو به مدت ۲۴ ساعت توی همون قابلمه نگه دارید و بعد توی طرفهای در دار دلخواهتون بریزید |