![]() |
طرز تهیه مسقطی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مسقطی (/showthread.php?tid=14147) |
طرز تهیه مسقطی - mohammadreza... - 09-08-2012 ![]() مواد لازم : نشاسته گل خیلی خوب ۲۰۰ گرم شکر ۴۰۰ گرم آب ۶ تا ۷ پیمانه (یک لیتر و نیم) گلاب ۱/۲ پیمانه روغن آب کرده جرم گرفته ۱۰۰ گرم خلال بادام بو داده ۱۰۰ گرم طرز تهیه: نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می کنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیط شود ، بعد شکر و گلاب را اضافه می کنیم و خلال بادام را می شوئیم و داخل آن می ریزیم. سپس روغن را داغ و به مایه اضافه می کنیم و مسقطی را به هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود. مواد را در پیاله های کوچک بلوری می ریزیم و روی آن را با کمی پسته چرخ کرده تزیین می کنیم . می توان به جای ۱۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود. ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در این صورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود. بعد از رسوب شدن نشاسته آب آن را خالی کرد و بعد آب منظور شده را به آن مخلوط نمود. |