انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه مسقطی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه مسقطی (/showthread.php?tid=14147)



طرز تهیه مسقطی - mohammadreza... - 09-08-2012

طرز تهیه مسقطی 1
مواد لازم :

نشاسته گل خیلی خوب ۲۰۰ گرم

شکر ۴۰۰ گرم

آب ۶ تا ۷ پیمانه (یک لیتر و نیم)

گلاب ۱/۲ پیمانه

روغن آب کرده جرم گرفته ۱۰۰ گرم

خلال بادام بو داده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

نشاسته را در ۶ تا ۷ پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می کنیم و در ظرف لعابی تمیزی می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم می گذاریم و مرتب به هم می زنیم تا مایه جوش آید و کمی غلیط شود ، بعد شکر و گلاب را اضافه می کنیم و خلال بادام را می شوئیم و داخل آن می ریزیم. سپس روغن را داغ و به مایه اضافه می کنیم و مسقطی را به هم می زنیم تا تمام مواد مخلوط و غلیظ شود. مواد را در پیاله های کوچک بلوری می ریزیم و روی آن را با کمی پسته چرخ کرده تزیین می کنیم .

می توان به جای ۱۰۰ گرم روغن ۱۵۰ گرم کره را بدون داغ کردن و جرم گرفتن مصرف نمود.

ممکن است نشاسته کمی ترش باشد در این صورت باید مقداری آب سرد روی نشاسته ریخت و مخلوط نمود. بعد از رسوب شدن نشاسته آب آن را خالی کرد و بعد آب منظور شده را به آن مخلوط نمود.