انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کرم برنج - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کرم برنج (/showthread.php?tid=14148)



طرز تهیه کرم برنج - mohammadreza... - 09-08-2012

طرز تهیه کرم برنج 1
مواد لازم :

برنج ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه )

زرده تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۱ پیمانه

وانیل کمی

شیر ۲/۵ پیمانه

کره مقداری

نمک به میزان لازم

خامه ۲ قاشق غذاخوری پر

ژلاتین ۳ قاشق چایخوری یا ۳ ورق

طرزتهیه:

برنچ را با دو لیوان آب و کمی نمک می پزیم تا دانه هایش از هم باز شود. بعد شیر را اضافه می کنیم تا کامل بپزد و مایه غلیظ شود. خامه را با نیمی از شکر اضافه می کنیم . نصف دیگر شکر را با زرده های تخم مرغ و وانیل می زنیم تا سفت و سفید شود .کره را هم اضافه کرده و باز هم می زنیم و به مایه برنج اضافه می کنیم . ژلاتین را با کمی آب سرد باز کرده روی بخار آب کاملا حل می کنیم . مایه برنج را بعد از اینکه بوی زرده رفت خاموش کرده و ژلاتین را اضافه می کنیم . داخل یخچال می گذاریم . هر ۱۰ دقیقه یک بار هم می زنیم . بعد از ۴ بار در قالب دلخواه ریخته و می گذاریم ببندد. (نصف روز حداقل) . بعد مثل ژله چند لحظه در آب گرم گذاشته و بر می گردانیم .