طرز تهیه کرم برنج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کرم برنج (/showthread.php?tid=14148) |
طرز تهیه کرم برنج - mohammadreza... - 09-08-2012 مواد لازم : برنج ۵۰ گرم (۱/۴ پیمانه ) زرده تخم مرغ ۲ عدد شکر ۱ پیمانه وانیل کمی شیر ۲/۵ پیمانه کره مقداری نمک به میزان لازم خامه ۲ قاشق غذاخوری پر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری یا ۳ ورق طرزتهیه: برنچ را با دو لیوان آب و کمی نمک می پزیم تا دانه هایش از هم باز شود. بعد شیر را اضافه می کنیم تا کامل بپزد و مایه غلیظ شود. خامه را با نیمی از شکر اضافه می کنیم . نصف دیگر شکر را با زرده های تخم مرغ و وانیل می زنیم تا سفت و سفید شود .کره را هم اضافه کرده و باز هم می زنیم و به مایه برنج اضافه می کنیم . ژلاتین را با کمی آب سرد باز کرده روی بخار آب کاملا حل می کنیم . مایه برنج را بعد از اینکه بوی زرده رفت خاموش کرده و ژلاتین را اضافه می کنیم . داخل یخچال می گذاریم . هر ۱۰ دقیقه یک بار هم می زنیم . بعد از ۴ بار در قالب دلخواه ریخته و می گذاریم ببندد. (نصف روز حداقل) . بعد مثل ژله چند لحظه در آب گرم گذاشته و بر می گردانیم . |