انجمن های تخصصی  فلش خور
آشنایی با روش تهیه پارفیت شکلاتی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آشنایی با روش تهیه پارفیت شکلاتی (/showthread.php?tid=14151)



آشنایی با روش تهیه پارفیت شکلاتی - mohammadreza... - 09-08-2012

مواد لازم:

پودر کاکائو: نصف قاشق چای‌خوری

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

عسل: ۲ قاشق چای‌خوری

ماست چکیده کم چرب: یک و نیم پیمانه

تمشک تازه یخ زده: ۲ پیمانه

خرده شکلات: یک چهارم پیمانه

روش تهیه:

• درون کاسه‌ای متوسط، پودر کاکائو را با وانیل مخلوط کنید.

• به مخلوط فوق، عسل و ماست را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید.

• ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط را درون ۴ لیوان تقسیم کنید.

• روی مخلوط ماست درون لیوان‌ها، یک لایه تمشک بریزید.

• روی لایه تمشک، یک لایه از مخلوط ماست بریزید.

• عمل فوق را تا زمانی از مواد باقی‌مانده ادامه دهید.

• روی هر کدام از پارفیت‌ها، مقداری خرده شکلات بریزید.

• پارفیت شکلاتی آماده مصرف است در غیر این صورت آن را درون یخچال قرار داده و زمان مصرف آن را بیرون آورید.