![]() |
آشنایی با روش تهیه پارفیت شکلاتی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشنایی با روش تهیه پارفیت شکلاتی (/showthread.php?tid=14151) |
آشنایی با روش تهیه پارفیت شکلاتی - mohammadreza... - 09-08-2012 مواد لازم: پودر کاکائو: نصف قاشق چایخوری پودر وانیل: یک قاشق چایخوری عسل: ۲ قاشق چایخوری ماست چکیده کم چرب: یک و نیم پیمانه تمشک تازه یخ زده: ۲ پیمانه خرده شکلات: یک چهارم پیمانه روش تهیه: • درون کاسهای متوسط، پودر کاکائو را با وانیل مخلوط کنید. • به مخلوط فوق، عسل و ماست را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا به رنگ قهوهای روشن درآید. • ۲ قاشق غذاخوری از مخلوط را درون ۴ لیوان تقسیم کنید. • روی مخلوط ماست درون لیوانها، یک لایه تمشک بریزید. • روی لایه تمشک، یک لایه از مخلوط ماست بریزید. • عمل فوق را تا زمانی از مواد باقیمانده ادامه دهید. • روی هر کدام از پارفیتها، مقداری خرده شکلات بریزید. • پارفیت شکلاتی آماده مصرف است در غیر این صورت آن را درون یخچال قرار داده و زمان مصرف آن را بیرون آورید. |