انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه دال - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه دال (/showthread.php?tid=14159)



طرز تهیه دال - mohammadreza... - 09-08-2012

طرز تهیه دال 1
ـ مواد لازم:

ماش: ۷۵۰ گرم

میخک: ۳ عدد

هل: ۲ عدد

رب گوجه فرنگی: ۰.۵ فنجان

آب لیموترش: ۰.۵ فنجان

زیره: ۴ عدد

زنجبیل: ۱ عدد

فلفل قرمز: ۳ عدد

سیر: ۲ قاشق سوپخوری

پیاز: ۱ عدد

ـ طرز تهیه:
لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد‌، وقتی‌که خوب پخته شد آن را توی چلو صافی صاف کنید به‌طوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند. سپس با گوشت‌کوب، ماش را توی کاسه‌‌ای نرم کرده آبی را که از چلو صافی گذرانیده اید، روی آن بریزید.

در دیگ دیگر، یکدانه پیاز را خورد کرده با دو سه قاشق سیر و چند دانه زیره، و دو سه عدد هل و دو سه عدد میخک و یک تکه کوچک زنجبیل و دو سه عدد فلفل قرمز با پیاز سرخ کنید، آب ماشی که حاشر کرده‌‌اید، رویش بریزید و به آن رب گوجه فرنگی و یا نیم استکان لیمو بزنید. هندی‌ها دال را اغلب با کته می‌خورند.