![]() |
نیمهـــــــ شبـــ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: نیمهـــــــ شبـــ (/showthread.php?tid=142275) |
نیمهـــــــ شبـــ - BlAcK dAy - 24-07-2014 سلام ببین یه چیزی شده !!! چی شکلی بگم آخه ؟؟؟ میخواستم بگم ... ببخشید بیدارت کردم بیکار بودم ![]() . . . سلام ببخشید ی سوال نمی ذاری بخوابم . . . اسم پدر پسر شجاع چی بود؟ راستی ی وخت خواب نبودی که؟ . . . سلام،نيمه شبت بخير من يك سوال داشتم چون به تازگي يك خرس خريدم تو نميدونى خرس قهوه اي نر بود يا ماده؟؟ . . . ببخشید این موقع شب مزاحم شدم . یه سوالی هست که داره منو مثل خوره میخوره . قبل از این که پسر شجاع به دنیا بیاد به پدر پسر شجاع چی میگفتن ؟ . . . دو تا سوال برام پیش اومده ، گفتم بپرسم ازت : آیا برای آزمایش الهی باید ناشتا بود؟!!!!!!! آیا میشه رو میز نهارخوری شام هم خورد؟؟!!! . . . یه چیزی . . . . . میدونی ماهی چیه؟ . . . . . .واقعا نمیدونی؟ . . . . . .تحفس تحفه تحفه!!!!!! خب حالا که فهمیدی بگیر بخواب!!!!! ![]() . . . سلام...توروخدامنوببخش...نميخواستم اين موقع شب بيدارت كنم...واقعاببخش...سعي كن دركم كني...من موبايلم گم شده زنگ بزن به گوشيم تاببينم كجاست؟؟شرمنده ام.شرمنده... . . . ها؟چیه عین قورباغه میپری رو گوشی برو ادامه خوابتو ببین :| . . . با سلام و عرض شب بخیر. لطفاً برای مشاهده ادامه خواب سی دی ۲را وارد کنید .
.. امیدوارم در عمیق ترین لحظات خوابت احساس کنی دستشویی داری! . . . ساعت ۱۰دقیقه به یک شب زندگی برای من جریان ندارد خوابم از چشمانم پر زده غم و اندوه درو و برم را گرفته فردا چله است ولی من هنوز که هنوزه غم شمردن جوجه های اخر پاییز را دارم چون من یه مرغدار هستم...!! ![]() . . . عروسک قشنگ من قرمز پوشیده تو رختخواب مخمل آبیش خوابیده عروسک من چشماتو وا کن اس ام استو حالا نگا کن عروسکم اسکل شدی برو لالا کن. ![]() . . . یه سوال اولین کسی که توپ زد زمین هوا میره بعد میاد پایین بعد تو دستت رو میکنی تو دماغت کی بود؟؟؟ . . . شرمنده اين موقع شب بيدارت کردم فقط يه سوال... . . . . . بازم شرمنده مجبور شدي بياي پايين . . . . خداييش خيلي شرمنده . . . اصن بي خيال فردا که ديدمت بهت ميگم قضيه چيه ^ـ^ . . . يه سوال بدجور ذهنمو درگير كرده اگه جوابشو ميدوني كمكم كن: حاج زنبور عسل حج تمتع رفته بود يا عمره ؟؟؟ . . . تو كه ميگن اطلاعات ورزشيت خوبيه ميشه بگي كيريستين رونالدو امشب قبل خواب دستشويي رفت يا نه ؟|: . . . خوابی ؟بیداری؟شوخی نکن!خوابی یا بیداری؟اگه خوابی پس چرا بیداری؟دیدی ناقلا؟بیداری!شاید هم بیدار بودی! دیدی خواب بودی؟پس بیداری! کاری نداشتم...فقط میخواستم ببینم خوابی یا بیداری؟؟؟ . . . از آنجایی که شتر درخواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه وظیفه ی خودم دونستم که این اس ام اس رو بفرستمو از خواب بیدارت کنم چون عزیزم داشتی بالشتو میجویدی شترجون!!! . . . ببخشید یه سوال خیلی مهم به فکرم رسید. به نظر تو ماکارونی با سویا خوشمزه تره یا با گوشت؟!! . . . وییییییییییییییییززززززززززززززززززززززززز....وییییییییییییییییییییززززززززززززززززززززززز...وییییییییییییییییییییییییییییییییز . . . تــــق این پشه نمی ذاشت بخوابی کشتمش راحت بخواب. ![]() RE: نیمهـــــــ شبـــ - ✔✘ζoΘdY✘✔ - 24-07-2014 ببخشید یه سوال خیلی مهم به فکرم رسید. به نظر تو ماکارونی با سویا خوشمزه تره یا با گوشت؟!! منکــــه بــــآ ســـویــــآ دوس دآرم بــــآحــــآل بــــودن ممنـــــون RE: نیمهـــــــ شبـــ - G◎lḓℯᾔ~Ŝtąr - 24-07-2014 خخخخخخ ممنون باحال بود |