![]() |
پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون (/showthread.php?tid=143013) |
پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - Melisa♥♥ - 25-07-2014 پسره دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا ومده وسط كلاس دانشگاه ميگه شلوارمو دربيارم؟؟ همه پسراگفتن:دربيار دربيار دختراهمه زير چشمي نگاه ميكردن...!!! يه دفه دستشو كرد تو ساكش وشلودیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا ر ورزشيش رو در آورد! پسرا:هاهاها دخترا:ايشششششششششش . .
.
.
باددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا داشم رفتيم بوتيك...اون جنسي كه ميخواستم نبود. به فروشنده ميگم:ببخشيد ما يه دوري بزنيم برميگرديم... داداشم برگشته به فروشنده ميگه:دروغ ميگه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا زصبح به ده نفره ديگه هم همينو گفته شمامنتظر نباشين!! . .
.
.
بچگيا تفريحمون دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا ين بود كه وقتي جوراب مي پوشيم پامون رو روي فرش ميكشيديمو به يه نفرديگه دست ميزديم تاجرقه بزنه!! .
.
.
.
يكي مزدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا حم شده هي زنگ ميزدو اس ميداد... منم جواب نمي ددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ا دم كه بيخيال شه.... ديگه تماس نگرفت...بعدچندروز اس داده... ببخشيد من چند روز مزاحمتون نشدم
كارددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ا شتم دستم بند بوووووووود!!!! . .
.
.
پليسه باموتور ازكنارم ردشد... دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ا زگرما كلاه كاسكتشو گذاشته بود روكيلومترموتور به من نيگا كرد گفت:كمربند!؟ منم يه نيگابهش كردم گفتم:كلاه....!!؟؟ يارو نابود شد!! . .
.
.
يكي دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ا ز تفريحات دوران بچگيم من:منزل برداشتي؟! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا ونور:نخير من:غلط كردي گوشي روبرداشتي خخخخخخخخخخخخ!! . .
.
.
زني مشغول درست کردن تخم مرغ براي صبحانه بود..دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا عتراف مي كنم نصف "آره يادمياد"هايي كه گفتم چاخان بوده.... چون حوصله نداشتم طرف تعريف كنه!!خخخخخخ! . . . . ناگهان شوهرش سردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا سيمه وارد آشپزخانه شد و داد زد: مواظب باش، مواظب باش، يه کم بيشتر کره توش بريز.. واي خداي من، خيلي درست کردي ... حالا برش گردون ... زود باش... بايد بيشتر کره بريزي ... از کجا بايد کره بيشتر بياريم؟؟ ... دارن ميسوزن. مواظب باش. گفتم مواظب باش!هيچ وقت موقع غذا پختن به حرفهاي من گوش نميکني ... هيچ وقت!!برشون گردون! زود باش! زن:ديوونه شدي؟...چرا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا ینجوری میکنی؟ مرد:مخوام بفهمی وقتی رانندگی میکنم چه حسی دارم ![]() ******************************** پسرخاله 3 سالم رو فرش خونمون خردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا بکاری کرده مامانشم دعواش کرد. اونم با همون لحن بچه گونش گفت خوب چیکار کنم....سوردیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ا خه میریزه دیگه! **************************** یه سری آدما هستن که وسط امتحان بهت میگن فلان سوال رو برسون،
تو هم با هزار مشقت جواب اون سوال رو بهش میرسونی بعده اینکه جواب سوال رو مینویسه بهت میگه مطمئنی درسته؟ ای کاش مجازات قتل اعدام نبود ! اون موقع بهش نشون میدادم جواب سواله درسته یا ن ________________________________________________
ﯾﻪ ﻣﻌﻠﻢ ﺩﯾﻨﯽ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ.. ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﺍﻭﻣﺪ ﺳﺮ ﮐﻼﺱ
ﮔﻔﺖ ﺧﺪﺍ ﻫﯿﭻ ﭼﯿﺰﯼ ﺭﻭ ﺑﯽ ﻋﻠﺖ ﺧﻠﻖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﺑﻌﺪﺵ ﯾﻪ ﻧﮕﺎﻫﯽ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ: ﺍﻟﺒﺘﻪ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻧﯿﺴﺘﻢ ![]() __________________________________________________
کفش تن تاک خریدم 188000 تومن
الان هیچی پول ندارم غذا بخورم هر وقت گرسنه میشم
میام بهشون نگاه میکنم
خیلی تاثیر داشته ی هفته 10کیلو فقط با نگاه کردن
کم کردم معجزه میکنه لامصب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() _____________________________________________________
هي به خودم مي گم
نيم ساعت ديگه پا ميشم و خونه رو جمع مي كنم ،
الان سه روزِ دارم اينو ميگم
![]() ___________________________________________________
هیتلر میگه اگه کسی ۷ ثانیه بت خیره شد دو حالت داره:
یا دوست داره
یا میخواد تو رو بکشه
من الان سر در گمم.. فرار کنمیا شماره بدم
![]() اینقدر بدم میاد میخونین سپاس نمیدین
![]() RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - glembert girl - 25-07-2014 خخخخخخخخخخخخخ باحال بود RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - HEART♥DEVIL - 25-07-2014 ههههههه عالی بود*-* RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - ali410 - 25-07-2014 خهخهخهخهخهخهخهخهخه جالب بود RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - عذرا 79 - 25-07-2014 جالب بود RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - ...Maryami - 27-07-2014 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - amiiiiir - 27-07-2014 ![]() ![]() ![]() RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - ~ CrAzY HuMaN ~ - 27-07-2014 خیلی خوب بود....مر30 ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - eln@z joon - 27-07-2014 یه سپاس کمه واست ممنون... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: پست گذاشتم برات هلو!!!!!بیا تو بخون - ♥shaqayeq♥ - 27-07-2014 مرسی عالی بود بازم بزار! ![]() ![]() ![]() |