![]() |
بادمجان شکم پر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: بادمجان شکم پر (/showthread.php?tid=143697) |
بادمجان شکم پر - ✘v!☻lent girl✘ - 26-07-2014 ![]() بادنجان قلمی شش عدد بلغور گندم یک پیمانه عدس یک پیمانه پیاز یک عدد پیاز داغ نصف پیمانه سیر داغ یک قاشق غذاخوری کره ۵۰ کرم آب گوجه*فرنگی یک پیمانه رب* گوجه*فرنگی یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه بلغور گندم و عدس را به همراه زردچوبه، پیاز خلال شده، مقداری کره و آب می*پزیم. بادنجان*ها را به صورت راه*راه پوست کنده و سرخ می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . رب* گوجه*فرنگی را با نصف پیاز و سیر داغ، زردچوبه، نمک و فلفل تفت می*دهیم. سپس عدس و بلغور پخته شده را اضافه کرده و کمی تفت می*دهیم. آب گوجه*فرنگی را با مابقی پیاز داغ و کره تفت داده و کنار می*گذاریم. شکم بادنجان*ها را با بلغور و عدس پر کرده، آنها را در سس آماده شده می*گذاریم تا بپزند |