انجمن های تخصصی  فلش خور
شامی پوک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: شامی پوک (/showthread.php?tid=14443)



شامی پوک - سیندرلاخانم - 11-08-2012

شامی پوک 1
موادلازم:گوشت مغزران بدون چربی گوساله500گرم،لپه450گرم،پبازمتوسط دو عدد،تخم مرغ پنج تاشش عدد،زردچوبه نصف قاشق چایخوری،زعفران دم کرده یک قاشق چایخوری،نمک وفلفل وروغن به میزان لازم    Heartطرزتهیه:گوشت رابه قطعات مناسب برش زده ومی شوئیم.سپس گوشت، پیازخردشده وزردچوبه راباچهاریاپنج پیمانه آب می پزیم.لپه شسته وازقبل خیس کرده رابه گوشت اضافه واجازه می دهیم کاملاًبپزدبه طوری که آب آن  کاملاًتمام شودولی ته نگیرد.پس ازسردشدن آن راچرخ می کنیم ویکی یکی تخم مرغ هارابه شامی افزوده،نمک،فلفل وآب زعفران رانیزاضافه می کنیم.(مایه این شامی به غلظت ماست کیسه ای می باشد)درتابه مناسب مقداری روغن ریخته وشامی هارادرروغن داغ شده باحرارت ملایم سرخ می کنیم.Heart                                                       
مدت زمان پخت:دوالی سه ساعت            انرژی کل این غذا:3215کیلوکالری