طرز تهیه مربا آلوئه ورا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مربا آلوئه ورا (/showthread.php?tid=144727) |
طرز تهیه مربا آلوئه ورا - † αƖιєη † - 27-07-2014 مواد لازم: آلوئه ورا تازه پوست گرفته و خردشده یک کیلوگرم شکر یک کیلوگرم آب ۷۰۰ گرم اسانس آلوئه ورا ۲ قطره آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری روش تهیه: ۱ – آلوورا را پوست بگیرید و ژلهای وسط آن را بیرون بیاورید و به صورت حبهای خرد کنید. ۲ – آلوورای خرد شده را به مدت ۲ ساعت داخل فریزر بگذارید. ۳ – بعد از اینکه آلوورا را از داخل فریزر بیرون آوردید آنها را درون ظرف ریخته و ۲۰۰ گرم از شکر را روی آنها بریزید. سپس اجازه دهید ترکیب شکر و آلوورا به مدت ۲ تا ۳ ساعت در دمای محیط قرار بگیرد. ۴ – ترکیب شکر و آلوورا را روی حرارت بالا قراردهید تا جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه و البته با در بسته اجازه دهید با حرارت سوزنی به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه دیگر بجوشد. ۵ – ۸۰۰ گرم باقیمانده از شکر را در این مرحله داخل ظرف ریخته و ۷۰۰ گرم آب را هم اضافه کنید. با قاشق چوبی مرتب هم بزنید تا شکر کاملا در آب حل شود. ۶ – سپس ترکیب آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا زمانی که به نقطه جوش برسد. ۷ – هنگام جوشیدن کف شکر سطح آب میآید که باید آنها را با یک قاشق بردارید. ۸ – حرارت گاز را ملایم کنید و اجازه دهید به مدت یک ساعت همینطور بجوشد. ۹ – وقتی که ترکیب کمی غلیظ شد آلوورا و شکری را که قبلا پختهاید روی شربت بریزید و بگذارید حدود ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشد، آبلیمو را هم اضافه کنید. ۱۰ – مربای شما آماده است فقط اجازه دهید که کاملا خنک شود و بعد اسانس آلوورا را به آن اضافه کنید. نکته: اگر نتوانستید اسانس آلوورا پیدا کنید میتوانید وانیل را جایگزین آن کنید. |