انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) (/showthread.php?tid=146273)



طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) - # αпGεʟ - 29-07-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) 1
اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .

مواد لازم :
 گوشت بدون چربی
 ۴۰۰ گرم
 لپه
 ۱ پیمانه
 سیب زمینی نیم پز
 ۲ عدد
 تخم مرغ
۲ عدد
 نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین
 به میزان لازم
روغن
 برای سرخ کردن
 گردو و کشمش و پیاز سرخ شده
 برای داخل هلو کباب به میزان لازم
 آبلیمو
 ۱ لیوان
 شکر
 ۵ /۰ لیوان
آب
۱ لیوان

طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .