![]() |
اســ امــ اســ دلتنگـی ._. سری دو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اســ امــ اســ دلتنگـی ._. سری دو (/showthread.php?tid=147121) |
اســ امــ اســ دلتنگـی ._. سری دو - ~Mahnaz~ - 30-07-2014 از خلاصه ی روز های انتظار که میدانم حوصله به خرج نمی دهی تا تمامی حرفهایم را بشنوی ! فقط این را میگویم : دلتنگی ام آنقدر بزرگ شده است که اگر ببینی شاید نشناسی . . . ! . . کاش دفتر خاطراتم چراغ جادو بود تا هر وقت از سرِ دلتنگی به رویش دست میکشیدم تو از درونش با آرزوی من بیرون می آمدی ! . . می بینی هوای دلتنگیم را ؟ نسبت عجیبی دارد با زاویه ی نگاهم ! در دسترس چشمانم که باشی هوا خوب است دور از دسترس نشو که باران می گیرد . . . . . جقدر خوب مبشد تو اوج دلتنگی که زانوتو بقل کردی و تکیه زدی به دیوار ، میومد بالای سرت و سایه ش رو تنت نقش می بست ، همونی که دلیل دلتنگیته ! . . کفشهایم که جفت میشوند دلم هوای رفتن میکند ؛ چه کودکانه دل من تنگ میشود بی آنکه بدانم چه کسی دلتنگ من است ! . . دلتنگت می شوم و چشمانم را روی هم می گذارم بلکه یادت را فراموش کنم . . . تو بگو دلکم مگر می شود یک دنیا را فراموش کرد ؟ . . دلــــم تــنــــگ مــــی شـــود گـــــاهی بــــرای خـــودم دائـــــــم بــــــرای ” تــ ــ ـ ـــو ” ! . . نمى دانم چه رابطه ایست ؟ بین نبودنت با رنگ ها دلتنگ تو که میشوم زندگى ام سیاه مى شود ! . . میگن هر وقت دلت واسه اونیکه دوسش داری تنگ شد ، نگاش کن ! اگه پیشت نبود صداش کن ! اگه نشنید دعاش کن ! . . همین که یک لحظه از ذهنم میگذرد که من اینجایم و تو آنجا ؛ دلم میلرزد و اشکم بی مهابا سرازیر میشود . . . من دلیلش را گذاشته ام دلتنگی ولی توام مثه دیگران مرا دیوانه بخوان . . . . . هـوای چــشـام بـدجـوری ابــریـه دلـم تـنـگـه و غـرق بـی صـبـریـه چـه حـس غـریـبـی چـه بـد حـالـیـه کـه هـسـتـی ولـی… جـای تـو خـالـیه . . دلتنگی مثل کوفتگی تصادفه اولش بدنت گرمه حالیت نیست ولی یه دفعه دردش شروع میشه و تازه می فهمی چی به سرت اومده ! . . کاش به جای دلم گلویم تنگ می شد هوا نمی رسید و خلاص … . . خدایا این روزها کمی مرا تلاوت کن شاید ختم شد جز هزارم دلتنگی ام . . دلتنگ روزهایی هستم که معنای خداحافظ تا فردا بود . . همه چیز با تو شروع شد اما هیچ چیز بدون تو تمام نمی شود حتی همین دلتنگی های من ! . . از اینجا که هستم تا آنجا که هستی وجب به وجب دلتنگم ! . . هیچ وقت برای تنهایی خودم گریه نکردم دلتنگ آنهایی شدم که تنهایم گذاشتند . . دلم تنگ شده برای روزهای کودکی که بهانه ی گریه ام داشتن یک عروسک بود نه یک آدم ! . . دلتنگی یعنی تو و تو یعنی تمام دنیای من ! . . کاش هر روز جمعه بود و دلتنگی هایم را گردن غروبش مى انداختم ! . . دلتنگم و این درد کمی نیست که پشت هیچ خط تلفنی صدای تو نیست . . دلتنگی من تمام نمی شود همین که فکر کنم من و تو دو نفریم دلتنگتر می شوم برای تو ! . . در زندگی برای بعضیا از یک روز ، از یک جا ، از یک نفر به بعد دیگر هیچ چیز مثل قبل نیست ! نه روزها ، نه رنگ ها و نه خیابان ها … همه چیز می شوند دلتنگی ! . . دکمه های سرد کیبورد دلتنگی را با اشک می نویسند ! . . از قوی بودن خسته ام دلم یک شانه می خواهد تکیه دهم به آن و بی خیال همه دنیا دلتنگی هایم را ببارم . . چقدر نوازش دست های مهربانت خوب است و من چه زود دلم برای همه چیزهای خوب تنگ می شود . . باید خیابان طولانی باشد تا بشود تمام دلتنگی هایت را قدم بزنی ! . . گاهی که دلتنگت می شوم فراموش می کنم که تو فقط یک خاطره ای ! . . این روزهای سخت از هر انگشتم یک هنر می بارد ! شب ها می بافم خیالت را روزها می کشم دردهای نبودنت را و غروب ها هم وای غروب ها می رقصم با سازِ دلتنگی هایم … . . خدایا من صبورم اما دلتنگی من چه می داند صبوری چیست ؟! . . اینجا همه دلتنگند دنبال گمشده ای هستند من هم دنبال گمشده ای می گردم گمشده ای به نام من … . . دلتنگی سهم ماست از خاطراتی که یک روز خاطره نبودند زندگی بودند ! . . این روزها وقتی دلتنگ می شوی کسی برایت جا باز نمی کند باید در لاک خودت بروی ! RE: اســ امــ اســ دلتنگـی ._. سری دو - ✴❀ мᾄђṩᾄ ❀✴ - 30-07-2014 مرســــــــی عزیزم ![]() |