طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار (/showthread.php?tid=147540) |
طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار - || Mιѕѕ α.η.т || - 31-07-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آماده سازی: ۵ دقیقه مدت انتظار: ۱ ساعت مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه مواد لازم : برای ۴ نفر گوشت گاو (گوساله) ۴ تکه، هر کدام ۱۸۰ گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده)) دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز)) ۱/۴ فنجان روغن گیاهی (با طعم ملایم. مانند طعم بادام) ۲ قاشق سوپخوری خامه (پر چرب) ۱ فنجان آب (داغ) ۱ فنجان سس دمی گلیس ۳ قاشق سوپخوری کره بدون نمک ۱ قاشق سوپخوری دانه فلفل (جهت تزئین) ۱/۴ فنجان سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه : ۱٫ با استفاده از یک وردنه، ۱/۴ فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید. ۲٫ چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید. ۳٫ یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند. ۴٫ چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید. ۵٫ سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. ۶٫ خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد. ۷٫ کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید. هنگام سرو: روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده قرار دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید. نکته: استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است. |