انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار (/showthread.php?tid=147540)



طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار - || Mιѕѕ α.η.т || - 31-07-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه استیک نیویورکی با فلفل ماداگاسکار 1

آماده سازی: ۵ دقیقه
مدت انتظار: ۱ ساعت
مجموعاً: ۱ ساعت و ۵ دقیقه

مواد لازم : برای ۴ نفر
گوشت گاو (گوساله)
۴ تکه، هر کدام ۱۸۰ گرم (آنتروکوت (گوشت استیک از دنده برش خورده شده))
دانه فلفل (مخلوط (فلفل سیاه، سبز، قرمز))
۱/۴ فنجان
روغن گیاهی (با طعم ملایم. مانند طعم بادام)
۲ قاشق سوپخوری
خامه (پر چرب)
۱ فنجان
آب (داغ)
۱ فنجان
سس دمی گلیس
۳ قاشق سوپخوری
کره بدون نمک
۱ قاشق سوپخوری
دانه فلفل (جهت تزئین)
۱/۴ فنجان

سس دمی گلیس (نوعی سس قهوه ای فرانسوی، مخلوطی از سس قرمز و سس ورستر شایر)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
طرز تهیه :

۱٫ با استفاده از یک وردنه، ۱/۴ فنجان دانه ی فلفل را لای یک دستمال تا شده له بکوبید.
۲٫ چربی اضافی را از استیک ها جدا کنید. با نمک و دانه های فلفل کوبیده شده مزه دار کنید.
۳٫ یک ماهیتابه ی بزرگ را روی شعله بگذارید. داخل آن روغن بریزید و روی شعله ی زیاد هر طرف استیک ها را به مدت ۴ دقیقه بپزید تا به حالت نسبتاً نیم پخته دربیایند.
۴٫ چربی را از ماهیتابه بیرون بریزید.
۵٫ سس دمی گلیس و آب داغ را اضافه کنید. هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
۶٫ خامه را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا سس آنقدر غلیظ شود که از پشت قاشق نریزد.
۷٫ کره را بریزید و هم بزنید. طبق ذائقه با نمک مزه دار کنید.
هنگام سرو:
روی هر ظرف گرم شده یک تکه استیک از وسط برش خورده قرار دهید. سس را با ملاقه روی استیک ها بریزید و دانه های فلفل خیس خورده را یکدست روی تمام قسمت ها پخش کنید.
نکته:
استیک برش نیویورکی بین استیک های پرچربی مانند استیک گوشت دنده و استیک های خیلی نازک مانند استیک سیرلیون (راسته) یا استیک فیله، غذای متعادل تری است. رگه های چربی در آن به مقدار بسیار مناسبی وجود دارد و این استیک برای گریل کردن عالی است.