![]() |
اس ام اس زیبا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس زیبا (/showthread.php?tid=148924) |
اس ام اس زیبا - ✖ƇRAzƳ ƤRιƝƇƐSѕ✖ - 01-08-2014 عشق یعنی گم شدن، پیدا شدن/عشق یعنی غرق در رویا شدن
عشق یعنی حسرت دیدار تو/عشق یعنی من شوم بیمار تو. ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ قانعم به “یادت” پس یادت را از من نگیر که یادت مهربانترین تصویر دنیاست ! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ این بار که آمدی دستانت را روی قلبم بگذار تا بفهمی این دل با دیدن تو نمی تپد ، میلرزد ! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ چقدردراشتباهند-آنانکه به جاى ساده گرفتن زندگى آن راسرسرى می گیرن ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ همبازى هایمان را تا وقتى دوست داریم ، که خوب مى بازند! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ رابطه ها زمانی زیبا می شوند که برای یاد کردن هیچ دلیلی جز دلتنگی نباشد ! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ ایستادن اجبار کوه بود، رفتن سرنوشت آب، افتادن تقدیر برگ و صبرپاداش آدمی، پس بی هیچ چشمداشتی حراج محبت کنیم که همه ما خاطره ایم. ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ اینجا رادیو دل است صدای مرا از عمق قلبم میشنوید این یک SMS نیست یک احساس پاک است که می گوید … به یادتم ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ بهش گفتم حقیقت رو بگو تا روشن شم ؛ولى وقتى حقیقت رو گفت: کلا خاموش شدم ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ مات به حرکتی میگن که شاه بااون عظمتش نمیتونه کاری کنه مات مرامتم. ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ با چنان عشقی زندگی کن که اگر روزی به اشتباه به جهنم افتادی خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند …. ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ نام بلندترین برج دنیا برج زهرمار است که گاهی انسانها برای دیگران میسازند… ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ وقتی می خندی تمام قندهای عالم در دلم آب می شود لبخند شیرینت پایان روزگار تلخ من است ! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ به هوای آرزوهایت اسپندی دود میکنم که دور باشد چشم بد از چشمهای مهربانت ! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ محبتت چشمه ایست ازجنس نور""..." هم ارادت، هم سلام از راه دور"". ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ یادت باشه که دل تخته سیاه نیست که هرکی اومد روش بنویسه وهرکس هم رفت بشه اسمشوپاک کرد. ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ مترسک گفت: اى گندم تو شاهد باش مرا براى ترساندن آفریدند اما من عاشق پرنده اى بودم که از گرسنگى مرد...!!! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ چه بگویم که ضربه ى آخر را "خدایم" زد!!! آن زمان که براى رفتنت استخاره کردى و "خوب "آمد ... ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ شاید میان این همه نامردی باید شیطان را بستاییم که دروغ نگفت و جهنم را به جان خرید اما تظاهر به دوست داشتن آدم نکرد…. ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ تنها در ناملایمات زندگی است که فضایل انسان رشد میکند و به اوج میرسد.وگرنه در غیاب باد، انبوه پنبه چون کوه استواراست! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ ترسم ان روز ای خدا که اون قدر این پا اون پا کنی که تمام شود تاریخ مصرف ارزوهایم..... ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ عشق مثل نماز خوندن میمونه دیگه وقتی نیت کردی نباید به اطرافت نگاه کنی ! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ دستم نقاشی بلد نیست اما دلم برایت پَر میکشد ! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ تسبیح میشوم زیر انگشتانت ! دانه دانه میرانى ام ،تا خودت را بالا ببرى.. ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ حسادت نکن...! این که بعد از تو بغل گرفته ام ... زانوى غم است! ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ گوشه تا گوشه ى صحرا بخواب و نهراس ، گرگ ها خاطرشان هست که آهوى منى ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ پشت هر کوه بلند ،سبزه زارى است پر از یاد خدا و در آن باغ کسى میخواند : که خدا هست ،دگر غصه چرا؟ ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ تنهایى ام فرشى نیست که زیر پاى هر کس و ناکسى پهن کنم... ♥ *************اس ام اس زیبا************* ♥ اگر تو موهام مثل شپش باشی قول میدم برای موندنت تا عید حموم نرم مخاطب خاص ! ♥ *************اس ام اس زیبا************* |