انجمن های تخصصی  فلش خور
خـوردَن ایـن تـخـمـه جـلوی [ 40 ] درصـد اَز مـرگـ هـای زودرس رآ مـیگـیرد × - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: خـوردَن ایـن تـخـمـه جـلوی [ 40 ] درصـد اَز مـرگـ هـای زودرس رآ مـیگـیرد × (/showthread.php?tid=149500)



خـوردَن ایـن تـخـمـه جـلوی [ 40 ] درصـد اَز مـرگـ هـای زودرس رآ مـیگـیرد × - ( lιεβ ) - 01-08-2014

خـوردَن ایـن تـخـمـه جـلوی [ 40 ] درصـد  اَز مـرگـ هـای زودرس رآ مـیگـیرد × 1
این تخمه‏، در برخی فرهنگ ‏ها، به عنوان یک درمان طبیعی برای از بین بردن کرم ‏های نواری و دیگر انگل ‏ها استفاده می ‏شود.

به گزارش سرویس علمی خورشیدی ها، تخمه كدو علاوه بر این كه در حفظ سلامت استخوان موثر است، باعث افزایش دانسیته استخوانی هم می‌شود. اگر چه اغلب گمان بر این است كه پوکی استخوان بیماری زنان یائسه است ولی مشكل بالقوه مردان مسن نیز به شمار می رود. تقریبا ۳۰ درصد شكستگی‌های لگنی در مردان اتفاق می افتد، به طوری كه یك مرد از هشت مرد بالای ۵۰ سال دچار شكستگی‌های ناشی از پوكی استخوان می شوند.


محتویات موجود در روغن تخم كدو از جمله كاروتنوئیدها، تكثیر سلول‌های پروستات را متوقف می كند.
همچنین تخم كدو حاوی مقادیر بالایی از عنصر روی است و به همین دلیل تاثیر بسزایی در تامین سلامت پروستات دارد.



این تخمه‏، در برخی فرهنگ ‏ها، به عنوان یک درمان طبیعی برای از بین بردن کرم ‏های نواری و دیگر انگل ‏ها استفاده می ‏شود.

در هر 30 گرم دانه برشته شده کدو تنبل 150 میلی گرم منیزیم نهفته است.



تخمه کدو دارای اثر و خاصیت تسکین دهنده اعصاب بوده و خواب آور می‌باشد؛ دردهای تورمی به ویژه در مجاری ادرار را تسکین داده و بر روی کلیه‌ها و غدد فوق کلیوی اثر بسیار مفید و مساعدی دارد. در ضمن تخم کدو ملین و مدر بوده و برای رفع یبوست و سوءهاضمه به کار می‌رود.



تخمه کدو تنبل بهترین منبع منیزیم است و دانشمندان دریافته‌اند که سطح بالای منیزیم در خون تا 40 درصد احتمال مرگ زودرس را کاهش می‌دهد.



در مصرف انواع تخمه‌ها محتاط باشید چرا که زیاده‌روی در مصرف آن‌ها به دلیل چربی و کالری بالا منجر به اضافه وزن گشته و نمک به کار رفته در آن جهت طعم دار شدن منجر به افزایش فشار خون و برخی عوارض دیگر در بدن خواهد شد. لذا بهتر است از آجیل‌هایی استفاده نمایید که طعم دیگری به غیر از شوری برای آن‌ها در نظر گرفته شده است.