![]() |
اس ام اس جدید سری 117 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس جدید سری 117 (/showthread.php?tid=150951) |
اس ام اس جدید سری 117 - الیکا0 - 03-08-2014 تعداد اس ام اس ها : 22 اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • یکی ازآرزوهام اینه مخاطب خاصم بهم خیانت کنه و عکساشو بندازم تو شومینه بسوزه ولی خوب اولاعکساشو ندارم دوما من اصلا مخاطب خاص ندارم و سومابین خودمون بمونه شومینه هم نداریم! • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • یعنی میرسد روزی که بنویسم آمد که بماند؟ • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • نمی آیی ببینی که با رفتنت باتمام زنانگی ام چه مردانه کنار آمده ام! • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • با تمام احترامی که برای شما قائلم اما تو را دوست دارم • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • بدون نبودنت مهم نیست آنقدر دوستت دارم که به حضورت نیازی نیست • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • این شعرهارا باید گذاشت داخل کوزه و آب شان را خورد وقتی عرضه ندارند تورا عاشق کنند! • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • به سلامتی اونایی که قلبشون یه ویلای اختصاصی برا یه “نفر” نه هتل بی ستاره برای هر “رهگذر” • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • بند بند وجودم به لرزه می آید وقتی تصور میکنم عشقم عزیزهایش را درگوش دیگری زمزمه میکند! • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • شنیدین میگن : اونی ک گریه میکنه یه درد داره اونی که میخنده هزارتا؟ میگم : اونی ک میخنده هزارتا درد داره ولی اونی ک گریه میکنه ب هزارتا درداش خندیده اما جلوی یکیش بدجوری کم آورده! • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • به سلامتی خودمون ک نه مخاطب بودیم نه خاص! چه برسه به مخاطب خواص! • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • لعنت به هرچی فاصلس تو دنیا چرا اتاق من باس از یخچال دور باشه آخه؟! اخه چرا! • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • آیا ازخشکی پوست پوست خورد می برید؟ خجالت نمیکشی اینم شد درد؟ • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • شمایی که وقتی میخندی لپت چال میشه شما شیش هیچ جلویی نامرد نارفیق • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • تنها موردی که دهه شصتیا هفتادیا هشتادیا و حتی دهه نودیا میتونن باهاش نوستالژی مشترک داشته باشن عموقناده • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • چنان میگن ای ساربان آهسته ران انگار شتر با 180 داره میره • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • مکالمه بین دوبچه دبستانی -دیشب پدرم دراومدتا ریاضی رویادگرفتم -پدرم چیه؟ بگوبابای بچه هام دراومد اینابچه های نسبتا بد هستند شماریلکس باشید • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • دیشب دهکده آبی پارس بهم اس داد: به درک نیا.. • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • سلامتی اونایی که هیچوقت تقلب نکردن ولی به همه رسوندن • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • مورد داشتیم طرف با دنده اتومات هم خاموش کرده مدیونید اگه فکر کنید دختر بوده • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • اشتباه ازمن بودهرکاری کردی چشماموبستم هرچی گفتی به کربودن تظاهرکردم هرکاری خواستی کردم ولی دیگه قرارنشدسوارم بشی من هرچی که باشم خر نیستم • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • چه میشود کرد؟ مگرمیشود دنیا را پاره کرد از تویش خوشبختی درآورد؟ همینست که هست.. • • • اس ام اس جدید سری 117 SMS Jadid • • • غمگینم مثل کسی که بش سر سفره سیب زمینی سرخ کرده کمتر میدن |