![]() |
{ من یک خردادیم } - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: { من یک خردادیم } (/showthread.php?tid=150983) |
{ من یک خردادیم } - Meteorite - 03-08-2014 من متولد خردادم... اونقدر پیچیده هستم که گاهی خودمم از خودم سر در نمیارم... = = = = = خردادی است دیگر... شاید همیشه سکوت کند، اما... حرف هایش را در نگاهش میریزد... دلتنگی ، قسمتی از قلبش است... و صبر... تکه ای از روحش... خردادی است دیگر... در خودش می ریزد... چیزی به کسی نمی گوید... دوست دارد وقت اشک ریختن تنها باشد... خردادی است دیگر... فرمانروای احساسات... خلاصه ی همه ی دنیا... = = = = = از احساس نا به هنگام یه خردادی بترسید... آن ها قادرند یک مرتبه دیگر گریه نکنند... دوست نداشته باشند... سرد شوند... و قید همه چیز را بزنند، حتی زندگی...! = = = = = یه خردادی هیچوقت اجازه نمیده کودک درونش بمیره... اون همیشه زنده ست ، ساده میخنده ، ساده هم گریه میکنه! پس هیچوقت حق نداری بهش بگی بچه! چون ذاتش مثل بچه ساده و پاکه... = = = = = متولدین خرداد زود می بخشند، دیر عصبانی می شوند... = = = = = یه خرداد ماهی وقتی که نسبت بهت بی تفاوت میشه، باهات سرد و خشک و رسمی حرف میزنه ، دیگه باهات شوخی نمیکنه... و دیگه هیچوقت هیچ احساسی رو بهت نشون نمیده... = = = = = وقتی از یه خرداد ماهی شوق ،امید ،آزادی و شادیش رو بگیری مثل این میمونه که بخوای رسما بکشیش... = = = = = خردادی ها همیشه همه چیز تو زندگیشون آروم و مرتبه... حتی وقتی توی چشاشون پر اشکه هنوز میتونن لبخند و رو لباشون نگه دارن و با خنده بگن من خوبم ![]() = = = = = او را هیچوقت کلافه نکنید! یک خردادی همانقدر که می تواند صبور و انعطاف پذیر باشد، اگر آستانه ی تحملش تمام شود میتواند تبدیل به موجودی عصبی و بی منطق شود و تمام قول و قرار خود را فراموش کند و فقط و فقط حرف خودش را تکرار کند... = = = = = من زاده ی خردادم اگر اشکم را کمتر میبینی، به حساب بی احساسی ام نزار من بیشتر در خودم میبارم... کمتر غم را ابراز می کنم... = = = = = یه متولد خرداد وقتی از دستت ناراحت میشه: فقط سکوت میکنه و میریزه توی خودش... و اگه دیر بجنبی کم کم ازت دور و دورتر میشه... = = = = = ممکنه از چشماش اشک بیاد، اما اون تو دلش خوشحاله... ممکنه مثل یه بچه بازیگوشی کنه و یه جمع دوستانه رو شاد کنه ، اما چشماش غمگین باشه... ممکنه فکر کنی دوستت نداره اما اون دلش واسه تو پر میکشه... ممکنه مغرور به نظر برسه اما وقتی جلو میای و باهاش آشنا میشی ،میشه بهترین و صمیمی ترین دوستت... = = = = = متولد خرداد دنیایی از تضاده... اما یه خردادی خوب میدونه که چطور با این تضاد ها کنار بیاد و بهترین خصوصیات اخلاقی رو از خودش به نمایش بزاره... = = = = = بترس از اون خردادی که بزنه رگ احساس و عواطفش رو... RE: { من یک خردادیم } - Nυмв - 03-08-2014 :499::499::499::499:خرداد م*رررررررررررررررررررررررررر*س*یییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی عالی بود ![]() ![]() RE: { من یک خردادیم } - star of sky* - 03-08-2014 اینقدر خصوصیات داشتم و خودم نمی دونستم ![]() ایول به خودم و تمام خردادیا ![]() دمتون گرم ![]() بای ![]() ![]() RE: { من یک خردادیم } - m love f - 03-08-2014 واقعا درستهههههههههههههههههههههه ![]() ایول دمت جیز ![]() منم خردادیم ![]() ![]() RE: { من یک خردادیم } - سینا z شهران - 03-08-2014 به خدا همش راسته ![]() میدونستید عکس تموم ماه ها حیونه ولی برای خرداد دوتا پیکر انسانه ![]() RE: { من یک خردادیم } - هلنا جون m - 03-08-2014 واقعا راست ميگه اخه منم خرداديم خرداد عشقه ![]() RE: { من یک خردادیم } - ♀✘ دُختَــ♥ـر بَهــآرے ♀✘ - 03-08-2014 خُـــرداد RE: { من یک خردادیم } - ∆ MeRzaD ∆ - 03-08-2014 ![]() همش درست بود :| |