![]() |
روش تهیه مسقطی گردویی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش تهیه مسقطی گردویی (/showthread.php?tid=151398) |
روش تهیه مسقطی گردویی - Shadow of Death - 03-08-2014 مواد لازم برای مسقطی گردویی نشاسته یک پیمانه پودر نارگیل یک پیمانه شکر یک و نیم پیمانه گلاب سه پیمانه کره بیست گرم گردو یک پیمانه با این مقدار مواد لازم حدود 35 عدد از «مسقطی گردویی» خواهیم داشت.
مواد لازم ![]() ![]() یکونیم پیمانه شکر، معادل 220 گرم. سه پیمانه گلاب، معادل 450 گرم. اگر گلاب خلوص زیادی داشته باشد، میتوان سه پیمانه مخلوط گلاب و آب را استفاده کرد.
![]() ![]() یک پیمانه یا یک کاسه ماستخوری گردو، معادل صد گرم. یک پیمانه پودر نارگیل، معادل 50 گرم.
![]() ![]() یک بسته کره بیست گرمی یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی.
![]() یک پیمانه نشاسته، معادل صد گرم.
طرز تهیه مسقطی گردویی ![]() یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود. ![]() یک و نیم پیمانه شکر (حدود 220 گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم و بعد 20 گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود. ![]() مواد داغ مسقطی را به قطر نیم الی سانت روی یک کیسه فریزر ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف میکنیم. سپس مقداری گردوی خردشده وسط آن ریخته، مواد را لوله میکنیم و بعد کیسه فریزر را باز کرده، روی مسقطی لوله شده مقداری پودر نارگیل میریزیم و دوباره پلاستیک را دور مسقطی پیچیده، آن را برای 4 الی 5 ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی میتوان درست کرد. ![]() میتوان مسقطی لقمهای درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار میدهیم و مواد داغ مسقطی را در آن میریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ میکنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل در یک کاسه ریخته و مواد مسقطی را تکهتکه روی پودر نارگیلها میریزیم. یک گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی میپاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده، آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سی و پنج عدد مسقطی لقمهای گردویی خواهیم داشت. ![]() همچنین میتوان رول مسقطی گردویی را به روش دیگری درست کرد. برای این کار، دو کیسه فریزر را داخل هم قرار میدهیم و مواد داغ مسقطی را در آن میریزیم و نوک کیسه فریزر را سوراخ میکنیم تا یک قیف درست شود. سپس مقداری پودر نارگیل روی یک کیسه فریزر ریخته و مواد مسقطی را به صورت لولهای روی پودر نارگیلها میریزیم. چند گردو روی آن قرار داده، دوباره پودر نارگیل به اطراف مسقطی میپاشیم و در یخچال گذاشته تا سفت شده و بعد برش میزنیم تا آماده پذیرایی شود. با این مقدار مواد لازم به اندازه سه رول مسقطی گردویی خواهیم داشت. ![]() در هنگام پخت میتوان کمی زعفران یا کاکائو به مسقطی اضافه کرد تا مسقطی زعفرانی یا کاکائویی در ست شود و به جای مغز گردو میتوان از فندق یا ... استفاده کرد. |