انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی (/showthread.php?tid=151571)



طرز تهیه کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی - Shadow of Death - 04-08-2014

طرز تهیه کوکوی خوشمزه اسکاتلندی با مغز تخم مرغی 1

 

روش های مختلفی برای درست کردن این غذا وجود دارد. این کوکوی مغز تخم مرغی غذای محبوب انگلیسی ها برای پیک نیک است که به عنوان خوراکی اشتهاآور در مهمانی ها نیز سرو می شود.
 

• مواد لازم:

۶ عدد تخم مرغ آب پز
۲ عدد تخم مرغ خام
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
پودر سوخاری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سس مایونز
خردل
پاپریکا
پیازچه برای تزئین

• روش تهیه:

۱. گوشت چرخ کرده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید.
 

۲. یک قسمت را بردارید و با انگشتان خیس آن را روی سطحی پهن کنید و حالت گردی به آن بدهید. یا روی کف دستتان آن را به شکل دایره ای پهن درآورید.
 

۳. دستتان باید خیس باشد تا گوشت به دستتان نچسبد و وا نرود. حالا یک تخم مرغ آب پز بردارید و وسط آن بگذارید و گوشت را به دورش بپیچید. با انگشتانتان گوشت را به خوبی دور تخم مرغ صاف کنید.
 

۴. همین کار را برای ۵ قسمت دیگر گوشت و ۵ تخم مرغ آب پز دیگر تکرار کنید.
 
 

۵. سپس دو تخم مرغ خام را با نمک و فلفل بزنید. حالا تخم مرغ های گوشتی را یکی یکی داخل تخم مرغ زده شده فرو ببرید و خوب کل آنها را به تخم مرغ آغشته کنید. سپس آنها را در پودر سوخاری بغلتانید.
 

۶. وقتی همه تخم مرغ ها را به تخم مرغ و پودر سوخاری آغشته کردید، می توانید با دست روی شکل آنها بیشتر کار کنید.
 

۷. در این حین در ماهیتابه ای روغن نباتی یا کانولا ریخته و بگذارید داغ شود. باید روغن کافی برای غرق کردن تخم مرغ ها داخل ماهیتابه ریخته باشید.
 

۸. حالا هر کدام از تخم مرغ ها را حدود ۷ تا ۸ دقیقه داخل ماهیتابه روی شعله متوسط بیندازید تا خوب سرخ شده و طلایی شوند. مهم است که روغن را داغ کرده باشید. هر چند دقیقه یکبار توپ ها را برگردانید تا همه جای آنها یکنواخت سرخ شود.
 

۹. وقتی تخم مرغ ها طلایی شدند از روغن درآورده و روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.
 

۱۰. پس از آنکه کمی سرد شدند و روغن آنها کشیده شد، تخم مرغ ها را از طول به دو نیم کنید.
 

۱۱. برای ظاهر بهتری به این خوراک بدهید، زرده تخم مرغ ها را درآورید و در کاسه ای بریزید. سپس آنها را با چنگال له کنید. سعی کنید موقع خارج کردن زرده ها، به سفیده ها آسیبی نرسد تا ظاهر غذا بهم نخورد.
 

۱۲. کمی مایونز، خردل و پاپریکا به زرده ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
 

۱۳. حالا با لوله مخصوص خامه، مخلوط زرده را روی هر کدام از سفیده ها بریزید و با پیازچه خرد شده و کمی پاپریکا آن را تزئین کنید.