![]() |
اس ام اس جدید سری 166 - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس جدید سری 166 (/showthread.php?tid=151789) |
اس ام اس جدید سری 166 - الیکا0 - 04-08-2014 اس ام اس جدید سری 166 new sms in flash khor • • • شیفتگی انست که شما زنی را دوست بدارید بی آنکه رنگ چشمان او را بیاد بیاورید • • • اس ام اس جدید طوفان عاشقانه new sms in flash khor • • • طوفانی میکنی دلم را وقتی به چشم هایم می نگری • • • اس ام اس جدید از یاد بردن new sms in flash khor • • • گاﻫﯽ ﺷﺎﯾﺪ ﻻﺯﻡ ﺑﺎﺷﺪ ﺍﺯ ﯾﺎﺩ ﺑﺒﺮﯾﻢ ﯾﺎﺩ ﻫﻤﻪ ﯼ ﺁﻧﻬﺎﯾﯽ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺎﻧﺒﻮﺩﻧﺸﺎن ﺑﻮﺩﻧﻤﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ • • • اس ام اس جدید جدایی و کم آوردن new sms in flash khor • • • نه پیشانی من به لب های تو رسید نه لیاقت تو به احساس من چیزی به هم بدهکار نیستیم هر دو کم آوردیم • • • اس ام اس جدید سیگار و زندگی • new sms in flash khor • • به سلامتی اونی که سیگار نمیکشه چون یه عمره داره از زندگی میکشه • • • اس ام اس جدید مفهومی و سنگین new sms in flash khor • • • دردم این است که درکت به دردم نمی رسد • • • اس ام اس جدید سلامتی new sms in flash khor • • • به سلامتی اونی که تا آخر عمر از قلبت بیرون نمیره ولی مجبوری از زندگیش بری بیرون • • • اس ام اس بازیچه بودن new sms in flash khor • • • این روزها هرکی منو می بینه میگه وای خوش به حالت چقدر لاغر شدی ! رمز موفقیتت چی بوده ؟ من فقط لبخند میزنم و تو دلم میگم : بازیچه شدن • • • اس ام اس جدید بی معرفت دوست داشتنی new sms in flash khor • • • هر آدمی تو زندگیش یه بی معرفت داره که اون بی معرفت دوست داشتنی ترین آدمای روزگاره بی معرفت ، به یادتم • • • اس ام اس جدید به سلامتی دل new sms in flash khor • • • به سلامتی دلامـــون که دلتنگ کسایی میشن که اصلا نمیدونن ” دل ” چیــــه • • • اس ام اس جدید کتک خوردن و روز پدر • new sms in flash khor • • به سلامتی پسر بچه ای که پول های مچاله شده شو ریخت جلوی فروشنده گفت : آقا برای روز پدر یه کمربند میخوام فروشنده گفت : چه جوری باشه ؟ پسره گفت : فرقی نمیکنه فقط دردش کم باشه • • • اس ام اس جدید جدایی یار new sms in flash khor • • • به سلامتیه کسی که هنوز دوسش داری ولی دیگه مال تو نیست • • • اس ام اس جدید از دست رفتن new sms in flash khor • • • جانم به لب رسید وتنم به تابوت برخیز و بیا شاید به نمازم برسی … • • • اس ام اس جدید شباهت با عشق new sms in flash khor • • • هیز نیستم اما… زیاد زل میزنم به آن هایی که از دور به تو شبیه ند • • • اس ام اس جدید در مورد زندگی new sms in flash khor • • • شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حالا که دعوت شدی زیبا زندگی کن • • • اس ام اس جدید پ نه پ خنده دار new sms in flash khor • • • توی صف دستشویی ایستاده بودم یارو اومده میگه : همه دستشویی ها پره ؟ میگم : پـَـ نـَـ پـَـ ما اینجا ایستادیم تا آستانه تحملمون رو بسنجیم • • • اس ام اس جدید به سلامتی new sms in flash khor • • • همه حالشان خوب است اما من میسوزم به خاطرآشغال هایی که به سلامتی دیگران خوردم • • • اس ام اس جدید امید و نا امیدی new sms in flash khor • • • نا امیدى همان امید است که بوى نا می گیرد از بس که می ماند ته دل ********************************************* براش خعلی زحمت کشیدم.اون دکمه سپاس رو لدفن فشار بدید |