![]() |
هـی تُو فـِکـر نکـن اّزتـ مِتنفرمـ...... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: هـی تُو فـِکـر نکـن اّزتـ مِتنفرمـ...... (/showthread.php?tid=152447) |
هـی تُو فـِکـر نکـن اّزتـ مِتنفرمـ...... - Archangelg!le - 05-08-2014 من [sub]ادعام [/sub]نمیشــــــــــهـ... اگه بشه [sup]قیامت[/sup] میشهـــــ....!! ![]() ببین...تو با من [sup]سرد[/sup] نشو... [sub]سرما[/sub] میخوری....!!! ![]() تو [sub]گوشیش[/sub] هزار تا ازم [sup]"اس"[/sup] دارهـــــ... چون مثه [sub]سگ[/sub] هنوز بهم [sup]"حس "[/sup] دارهــــ.... ![]() ما از [sub]زنده[/sub] هاشم نمیترسیم... چه برسه به[sub] تو[/sub] که جزء امواتی برامون....!!! ![]() [sub]شاید[/sub] زیاد [sup]مغرور[/sup] باشمــ... ولی[sup] همینه[/sup] که هست.... [sub]تو[/sub] هم کوتاه بیا اگه [sup]نمیخوای[/sup] بدیم از دست... ![]() 29 Շʍ من تو فکرای [sup]خوب[/sup] واسه خوشبختیت..... تو پی ![]() اینکه جدیدا[sup] سیگار [/sup]میکشم [sub]خیلی[/sub] بدهــــــــ.... [sub]ولی[/sub] دلیلش خیلی [sup]بد[/sup] ترهــــــ... ![]() به کسیــــــ [sup]تکیه[/sup] بده...... که [sub]نره[/sub] شبا [sup]شیکــــ [/sup]بدهـــــــ..... ![]() [sup]زندگی[/sup] واسه [sub]همه[/sub] بکامــــــــــــ [sub]بود....[/sub] [sub] واسه[/sub] ما شیث رضاییـــ...... ![]() 134دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . کسیـــــــــــ که میگه دوستت دارهــــــ.... راست نمیگهـــــ.... راست کرده که میگهـــــــــــــــــ......!!!!! هـَـــــ....! ![]() به ما نپَر لب پَر میشیــــــــــــــــــــ.... لب تر کنم پَرپَر میشیـــــــــــــ.... ![]() وقتی میخندیــــــــــــــ....... خیلی خوشگل تریــــــــــــــ..... شایعـــــــ.... Feel= so Happy ![]() ![]() یه دل پر..... یه مشت ترامادولـــــ.... یه شیشه الکلــــــــ.... خداحافظ در کلـــــــــــ.... ![]() دلت کهـ جاییــ " گیر " باشهـ....... تمومـ زندگیت " نخ کش " میشهـ ........ ![]() حالا که میبینم با کیا میپریــــــ..... میفهمم که دوران با من بودنتــــ.... اوج پروازت بودهـــــــــــ...... ![]() 65 Շʍ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . خاطره....الکل نیست که بپرهــــــــ.... خاطره خاطرســـــــــــ..... میمونه و دهنتــــــــــ رو سرویس میکنهـــــــــ.... ![]() من....اونی که خودم میخواستم نشدم.... چه برسه به چیزی که تو میخوایـــــــــ...... ![]() اینکه برا خودت کسی هستیــــــ.... دلیل نمیشه برا ما هم باشیـــــــــــــــ.... ![]() اين روزها خوابم نمی آيد، فقط می خوابم که بيدار نباشم.....:| ![]() شمایی که تا دورت شلوغ میشه جو میگیرتت ......، حواست باشه تنها که شدی بغض نگیرتت ..... :| ![]() آهـــــــای.......... اونی ڪ الان دارے [sub]פֿـُودتو [/sub]واسش جر میدے
بوی [sub]عطرشـ ـم[/sub] سلیقه ے مـלּــه
פֿـواستم بدوَלּـی!
![]() بوسیدنـــــــــــــــــ بعضیا حرام که نیستــــــــــــــــ هیچیـــــــــــ..... جزو واجبات هم هستـــــــــــــــ......والا.... 260 Շʍ يکی رو می خوام که فقط به من فکر کنه ، نه اينکه به منم فکر کنه ..... ![]() گور پدر دنیا .... وقتی با سه پک می شه رفت تو رویا... ![]() ســـــــــــــلامتی اونو فابشـــــ...... مـــــــــــــنو فازشـــــــ..... ![]() عاشـــــــــــــــقم....عاشقــــ اونــــ بالا سریــــــ.... اونکه تنها با ما پریــــد و هرزگیــــــ نکرد..... واسه منی که بندگیـــــــــ نکرد..... صادقــــــــــــــ.... ![]() باید قاب بگیرم حرفــــــــــــ هایتــــــــــ را....... همه شان"عکس" شدند...... بعضـــــــــــ...ـــــیا فک میکنن با خیلیام....خیلیام فک میکنن من با بعضیـــــــام... قشنگیش اینه که من موندم و تنهاییام....! ![]() وقتی که من قراره نقش زاپاس رو برات بازی کنم...... ازم انتظار نداشته باش دعایی غیر از پنچر شدنت داشته باشم..... ![]() به بعضیا باید گفت: به ما که نمیخوریـــــــ... دوسه تا پیــــــک برو بالا حداقل به درو دیوار بخوریــــــــــ ![]() بردنـــــ با باختشــــــ قشنگه... سوختنـــــ با ساختش قشنگه...... خوب در کنار بد قشنگ و....... مساله با حل راش قشنگه...... حصین.. ![]() مטּ اگ مجرے اخبار ناشنوایاטּ بوבҐ اوضاع مملكتو با یـہ انگشت توصیف میكرבم....
![]() 6 اصلا" هوای سردو گذاشتن واسه بقل کردن مخاطب خاص....
وگرنه هوا که بیکار نیست الکی سرد شه.....والا..... ![]() دوست داشتن را نه مینویسند......نه میگویند.....دوست داشتن را ثابتـــــــــ میکنند.... ![]() یکیــــــــ از افتخارات زندگیـــــــــم اینه که تا حالا به کسیـــــــ نگفتم دوستت دارمـــــــ مگه اینکه واقعا" دوستش داشته باشم..... ![]() هرچیـــــ میریم جلوتر....بیشتر به این پی میبرم که....بعضی ها از "انسان" بودن....فقط دو حرف اولشن.... ![]() شــــــما "دافِ" این و اون باش..... من ترجیح میدم "پرنسس "بابام بمونم......! ![]() 65 پسرهامثل وای فای میمونن ......ممکنه پیش شما باشند......اماهمزمان به ده نفردیگه هم وصلند.... یه بیماریه مادرزادیه لاعلاج داریم : “هرکی رو میبینیم فکر میکنیم آدمه” ![]() روی زمینیـــــ زندگی میکنیم که خودشو "جو" گرفتهــــــ تکلیف آدماش دیگه معلومهـــــ...... ![]() به بعضیا بای گفت: اون موقع که ما ناب بودیم......تو سوار تاب بودی..... ![]() مخاطب های امروزی رو هرچی بیشتر خـــــآصـــــ.... کنی......بی خاصیت تر میشن.... ![]() کسی که سلول انفرادی رو ساخت....میدونست سخت ترین کار واسه ادم.....تحمل کردن خودشه... ![]() آهاے تویـے کہ اבّعات میشہ ،خیلیا בنبالتن ..اینو بـבون کہ :جنس ارزون ، زیاב مُشترے בاره !!! ![]() مهـم نیـسـت دربـارم چـﮯ فکـر میکنـﮯ....مهـم اینـﮧ انقــد برات مهمم....کـﮧ میشـینـﮯ راجبم فکــر میکُنــﮯ ![]() 44 برگرد...از اول برو...چشمانم پر از اشک بود....درست ندیدمت... ![]() به بعضیا باس گفت: عزبزم زندگیمو از اول هم بنویسم..... تو پیام بازرگانی اولش هم نمیشی....... ![]() پشت سرم حرف زیاده......آخه میدونی مردم از آرزوهاشون زیاد حرف میزنن.... ![]() گاهی وقتا ویسکی کنارته..... سیگارم جلوته.... ولی نه پیک میزنی....نه پک..... فقط به تنهاییات نگا میکنی و لبخند میزنی..... ![]() رخ به رخ که شدیم.... من مات تو شدم....اما تو.... مانند پادشاهی که از این فتح ها زیاد دیده....بی اهمیت رد شدیـــــ ![]() قلب عزیزم...... لطفا خفه شو و تو همه کار ها دخالت نکن...... همین که خون پمپاژ میکنی کافیه...... اگه هم خسته شدی اجباری به کار نیست..... ![]() هرزه شدی فکر کردی با کلاسی؟؟؟ واسشون ارزش نداری وقتی با لباسی.... ![]() یه روز مخشو زدی.....حالا اون دلتو زده... ![]() من هیچوقت بحث نمیکنم....فقط توضیح میدم که حق با منه... ![]() انگار حرف"ر" اضافیست...... به هر کس گفتم درکم کن......دکم کرد... ![]() دلم برا تو که نه .....ولی برا کسی که فکر می کردم تو بودی تنگ شده ..... ![]() کاش هیچوقت آرزو نمیکردم کفش های مادرم اندازه ام شود....... ![]() بعضی آهنگ ها هستن وقتی گوششون میدی به خودت میگی: من کی زندگیمو واسه این یارو تعریف کردم که از روش آهنگ ساخته؟؟؟؟ ![]() کفش های بند دارت را بیشتر دوست دارم......چون ماندنت را کمیـــــــــ.... بیشتر میکنند... ![]() رفته اى؟؟؟.. بعضیها بهش می گن قسمت...... اما من تازگیا بهش می گم به درک ..... ![]() کسیــــ که زیاد تو حرفاش میگه «بی خیالـــــ» کلی خیال تو سرشه....... فقط حوصله ی بحث کردن نداره.... وقتی عطر تنت را میخواهم ، به باد هم التماس میکنم ، خدا که جای خود دارد . . . سفر به فضا سفینه نمی خواهد..... تو بگو دوستت دارم فضا با من.... ![]() این عاشقانه ها که به تو گفتم...... کوه به کوه می گفت بهم می رسیدند ........... تنهایی یعنی ذهنم پر ازتو و خالــــــ از دیگران...... ولی کنارم خالی از تو و پر از دیگران..... ![]() RE: هـی تُو فـِکـر نکـن اّزتـ مِتنفرمـ...... - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 07-08-2014 ویرایش شُد ! از عنوانای کوتاه تری استفاده کنید ! بچه ها تو ارسال پاسخ دچار مشکل میشن ! RE: هـی تُو فـِکـر نکـن اّزتـ مِتنفرمـ...... - Nυмв - 22-08-2014 بعضـــــــــــ...ـــــیا فک میکنن با خیلیام....خیلیام فک میکنن من با بعضیـــــــام... قشنگیش اینه که من موندم و تنهاییام....! سپاس |