![]() |
طرز تهیه کیک پودینگ موکا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کیک پودینگ موکا (/showthread.php?tid=152603) |
طرز تهیه کیک پودینگ موکا - ◄Iяαи► - 06-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() طرز تهیه کیک پودینگ موکا
بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید. مواد لازم : آرد : یک پیمانه پودر کاکائو : یک پیمانه بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری شکر سفید : سه چهارم پیمانه شیر پرچرب : یک پیمانه شکر قهوه ای : سه چهارم پیمانه کره بدون نمک آب شده و خنک شده : 115 گرم نمک : یک چهارم قاشق مرباخوری تخم مرغ بزرگ : یک عدد وانیل : کمی قهوه دم کرده : سه چهارم پیمانه طرز تهیه : _ فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.*یک قالب چهارگوش را با کره کمی چرب کنید و کنار بگذارید. _ آرد، سه چهارم پیمانه پودر کاکائو، بکینگ پودر و نمک را هم بزنید تا یکدست شود _ در ظرف دیگر، نصف پیمانه شکر سفید، شیر، کره، تخم مرغ و وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و هم بزنید. _ مایه به دست آمده کاملا یکدست نخواهد بود _ مایه را در قالب بریزید و صاف کنید _ بقیه پودر کاکائو، شکر سفید و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید و روی مایه بریزید. قهوه را نیز روی آن بریزید و هم نزنید _ قالب را به مدت ۲۵دقیقه در فر بگذارید تا کیک پف کند و کناره آن کمی سفت اما وسط آن کمی شل باشد. _ آن را از فر دربیاورید و بگذارید کمی خنک شود. |