![]() |
طرز تهیه کوردن بلو، غذایی فرانسوی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کوردن بلو، غذایی فرانسوی (/showthread.php?tid=152628) |
طرز تهیه کوردن بلو، غذایی فرانسوی - ◄Iяαи► - 06-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() طرز تهیه کوردن بلو، غذایی فرانسوی
کوردن بلو غذایی با اصلیت فرانسوی که بسیار لذید بوده و به مرور در مصرف غذایی ایرانیان نیز جایگاه خود را پیدا نموده است. مواد لازم : فیله گوساله : 4 تکه پنیر گودا : 2 ورقه کالباس : 2 ورقه آرد سوخاری : نیم پیمانه آرد سفید : نیم پیمانه تخممرغ : 2 عدد روغن مایع : نیم پیمانه طرز تهیه : 1 - فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر قرار داده و با پشت چاقو روی گوشتها میکوبیم تا کمی له شود. 2 - یک تکه کالباس و یک تکه پنیر گودا را به میزان دو سانتی متر کوچکتر از لبههای گوشت برش داده و روی گوشت قرار میدهیم. 3 - لبههای گوشت روی هم قرار میدهیم و فشار میدهیم تا خوب بهم چسبیده و بین شان فاصله نماند. 4 - در ظرفی جداگانه آرد و آرد سوخاری با مخلوط کرده و سپس تخم مرغ را نیز اضافه نموده و خوب هم میزنیم. 5 - روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. 6 - کوردن بلو را درون ظرف مخلوط آرد و تخم مرغ غلطانده و سپس کوردن بلو را درون ماهیتابه میگذاریم تا سرخ شود. نکات : 1 - برای مطلوبتر کردن طعم کوردن بلو میتوان بجای روغن از کره استفاده نمود. 2 - هنگام له کرن فیله ها بوسیله چاقو مراقب باشید که گوشتها سوراخ نشوند |