![]() |
دلمه برگ مو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دلمه برگ مو (/showthread.php?tid=152706) |
دلمه برگ مو - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014 ![]() [b]مواد لازم[/b] مواد لازم مقدار 1 گوشت چرخ*کرده 250 گرم 2 لپه نصف پیمانه 3 برنج 1 پیمانه 4 پیاز 1 عدد 5 سبزی*های معطر خردشده نصف پیمانه 6 شربت سکنجبین نصف پیمانه 7 کره آب کرده 1 پیمانه 8 برگ مو به مقدار لازم 9 نمک، فلفل، ادویه به مقدار لازم [b]طرز تهیه[/b] 1. پیاز را خلال کرده و در روغن سرخ*کنید. گوشت چرخ*کرده را اضافه کنید تا سرخ شود.2. سبزی خردشده را اضافه کنید و آن هم بزنید تا کمی سرخ شود.3. برنج و لپه را جداگانه پخته و آبکشی کنید. بعد از اینکه آب آن*ها رفت، آن*ها را به گوشت اضافه کرده و مخلوط*کنید.4. برگ درخت انگور را در آب جوش ریخته و پس از یک جوش آن را آبکش نمایید. وسط هر برگ را مقداری از مخلوط گوشت و برنج بریزید. سپس لایه*های طرفین را جمع کرده و در قابلمه مناسبی روی هم بگذارید.5. نصف لیوان شربت سکنجبین و یک استکان آب را روی دلمه*ها ریخته و بشقابی فلزی را روی همه دلمه*ها بگذارید. جسم نسبتاً سنگینی را روی بشقاب گذاشته و در قابلمه را ببندید. شعله گاز را کم کنید تا دلمه*ها دم بکشد. این کار باعث می*شود تا درون دلمه*ها آب نیندازد.6. در صورت تمایل می*توانید به جای سکنجبین از آب*لیمو یا سرکه استفاده کنید که در این صورت دلمه*ها ترش*مزه می*شود. بالعکس اگر خواستید مزه آن شیرین شود، می*توانید همراه با سرکه شکر یا شیره اضافه نمایید |