انجمن های تخصصی  فلش خور
دلمه برگ مو - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دلمه برگ مو (/showthread.php?tid=152706)



دلمه برگ مو - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

دلمه برگ مو 1



[b]مواد لازم[/b]









مواد لازم









مقدار





1

گوشت چرخ*کرده

250 ‏گرم


2

لپه

نصف پیمانه


3

‏برنج

1 پیمانه


4

پیاز

1 عدد


5

سبزی*های معطر خردشده

نصف پیمانه


6

شربت سکنجبین

نصف پیمانه


7

‏کره آب کرده

1 پیمانه


8

برگ مو

به مقدار لازم


9

نمک، فلفل، ادویه

به مقدار لازم






[b]طرز تهیه[/b]

1. ‏پیاز را خلال کرده و در روغن سرخ*کنید. گوشت چرخ*کرده را اضافه کنید تا سرخ شود.2. سبزی خردشده را اضافه کنید و آن هم بزنید تا کمی سرخ شود.3. برنج و لپه را جداگانه پخته و آبکشی کنید. بعد از اینکه آب آن*ها رفت، آن*ها را به گوشت ‏اضافه کرده و مخلوط*کنید.4. برگ درخت انگور را در آب جوش ریخته و پس از یک جوش آن را آبکش نمایید. وسط هر برگ را مقداری از مخلوط گوشت و برنج بریزید. سپس لایه*های طرفین را جمع کرده و در قابلمه مناسبی روی هم بگذارید.5. نصف لیوان شربت سکنجبین و یک استکان آب را روی دلمه*ها ریخته ‏و بشقابی فلزی را روی همه دلمه*ها بگذارید. جسم نسبتاً سنگینی را روی بشقاب گذاشته و در قابلمه را ببندید. شعله گاز را کم کنید تا دلمه*ها دم بکشد. این کار باعث می*شود تا درون دلمه*ها آب نیندازد.‏6. در صورت تمایل می*توانید به جای سکنجبین از آب*لیمو یا سرکه استفاده کنید ‏که در این صورت دلمه*ها ترش*مزه می*شود. بالعکس اگر خواستید مزه آن شیرین شود، می*توانید همراه با سرکه شکر یا شیره اضافه نمایید