انجمن های تخصصی  فلش خور
ته چین شرقی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ته چین شرقی (/showthread.php?tid=152715)



ته چین شرقی - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

ته چین شرقی 1

مواد لازم



[b] مواد لازم[/b]

[b] مقدار[/b]


1

گوشت بدون استخوان

١ ‏کیلو


2

سینه مرغ

200


3

پیاز

٣ ‏عدد


4

ماست

100 گرم


5

‏دارچین

نصف قاشق چای*خوری


6

زردچوبه

نصف قاشق


7

سیب*زمینی

٢ ‏عدد


8

برنج

‏۴ لیوان


9

‏سیر

٢ ‏حبه


10

مغز بادام

100 گرم


11

‏سبزی معطر

100 گرم


12

نمک، فلفل، روغن

به مقدار لازم


[b]طرز تهیه[/b]

‏برنج را پخته و آبکشی می*کنیم. گوشت و مرغ را جداگانه با پیاز و آب می جوش اینم تا کاملاً پخته شوند. ماست، زعفران، دارچین، زردچوبه ، سیر و گشنیز خردشده را خوب مخلوط می*کنیم و برنج را داخل ماست می*ریزیم و هم می*زنیم. سیب*زمینی*ها را ورقه ورقه کرده و ته قابلمه قرار می*دهیم. سپس یک ‏لایه از برنج روی آن*ها ریخته و بعد کمی از گوشت و مرغ پخته*شده و خردشده روی برنج*ها می*ریزیم. این کار را آن*قدر ادامه می*دهیم تا مواد تمام شوند. در انتها روغن را گرم کرده و روی برنج می*ریزیم. برنج را دم می*کنیم. بعد از ‏دم کشیدن، محتویات ظرف را داخل سینی برگردانده و روی آن خلال بادام می*ریزیم.