![]() |
ته چین شرقی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ته چین شرقی (/showthread.php?tid=152715) |
ته چین شرقی - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014 ![]() مواد لازم [b] مواد لازم[/b] [b] مقدار[/b] 1 گوشت بدون استخوان ١ کیلو 2 سینه مرغ 200 3 پیاز ٣ عدد 4 ماست 100 گرم 5 دارچین نصف قاشق چای*خوری 6 زردچوبه نصف قاشق 7 سیب*زمینی ٢ عدد 8 برنج ۴ لیوان 9 سیر ٢ حبه 10 مغز بادام 100 گرم 11 سبزی معطر 100 گرم 12 نمک، فلفل، روغن به مقدار لازم [b]طرز تهیه[/b] برنج را پخته و آبکشی می*کنیم. گوشت و مرغ را جداگانه با پیاز و آب می جوش اینم تا کاملاً پخته شوند. ماست، زعفران، دارچین، زردچوبه ، سیر و گشنیز خردشده را خوب مخلوط می*کنیم و برنج را داخل ماست می*ریزیم و هم می*زنیم. سیب*زمینی*ها را ورقه ورقه کرده و ته قابلمه قرار می*دهیم. سپس یک لایه از برنج روی آن*ها ریخته و بعد کمی از گوشت و مرغ پخته*شده و خردشده روی برنج*ها می*ریزیم. این کار را آن*قدر ادامه می*دهیم تا مواد تمام شوند. در انتها روغن را گرم کرده و روی برنج می*ریزیم. برنج را دم می*کنیم. بعد از دم کشیدن، محتویات ظرف را داخل سینی برگردانده و روی آن خلال بادام می*ریزیم. |