![]() |
ѼѼ سیگارےها ۅ נۅسیبے هاѼѼ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +--- موضوع: ѼѼ سیگارےها ۅ נۅسیبے هاѼѼ (/showthread.php?tid=156843) |
ѼѼ سیگارےها ۅ נۅسیبے هاѼѼ - ɱɪɾʌʛє - 12-08-2014 ✘ خط خاموشت [SیــگارM ] را ړۅشـכּ میڪنـנ ...!✘ ![]() ✘ یاנته میگفتے نفستم...! چےشـנ ببند اۅمدم....!✘ ✘ شنیدم زנے تۅ ڪاړ تنفس مصنۅعے اۅنم נهـכּ به נهـכּ با غریبه✘ ✘ڪـآفـﮧ… ✘ ✘شـعـر ✘ ✘[SیــگارM ]✘ ✘بـُغـض…✘ ✘ضـَجــﮧ… ✘ ✘گـریـﮧ… ✘ ✘لـعنتـی تـو بـا چـﮧ چیـزـی فـرـآمـوش مـی شـوـی؟ ✘ ![]() ✘ سلامتےسه یار : تنهایے ، شب ، [SیــگارM ]✘ ✘اۅضاع حاڵم چطۅړه נڪتړ ؟ ✘ ✘ נڪتړ :همراهت ڪسی هست ؟✘ ✘ﺂړه تۅ جیبم [SیــگارM ] ۅ فنـנڪم...✘ ![]() ✘ یاנ گرفتم נستانم اینبار ڪﮧ یخ ڪړנ ✘ ✘נیگر נستانت ړا כּنگیرم ✘ ✘ آستین هایم از تۅ با ارزش تر ۅ ماندنے تړכּנ …✘ ✘ اگړ گړیه نمے ڪـכּم فڪــړ نڪـכּ از سنگـــم !✘ ✘ مـכּ مـــــړנ هستم✘ ✘ با [SیــگارM ] قـנم زدכּم از گریـه ڪړدכּ נړנ ناڪــــتــړ است✘ ![]() ✘آڵـــیس ڪجایے؟! بیا ...ایـنجا عجیب تړیـכּ سړزمیـכּ دنیاست.✘ ✘هۅاي خياباכּ נاړم ، اشڪ به پاهايم سنگیني ميڪننـנ✘ ✘ تړانه هايت ړا بړנاړ ړفيق . . .✘ ✘ مـכּ ۅ تۅ ۅ خياباכּ ۅ [سیــگارم ] ڪﮧ با صـנاي נاړيۅݜ✘ ![]() ✘ ړۅزگارچۅبے به آستینم ڪړנ ...✘ ✘ ڪﮧ معناے سڪۅت تڵڅ مترسڪ ړا اڵاכּ میفهمم! ✘ ✘ هے ړفیق بۼض ڪכּ به حاڵ مـכּ ۅقتے ڪه✘ ✘ نه[SیــگارM ]آړامم مےڪـכּנ نه صـנاے נاړیۅݜ ✘ ![]() ✘به سڵامتے ڪسے ڪﮧ....✘ ✘تنهاست مݜړۅب مےخۅړﮧ [SیــگارM ]میڪشه✘ ✘נړנ میڪشه ۅڵے مـنت هیچ بے ۅجـנانے ړۅ نمیڪشه✘ ✘عشــق جدیـנى پیـנا كړנم ، آتیشــــــش كه ميزכּم ،✘ ✘چيزي כּمیـگه، تازه به پام ميسۅزه،[SیــگارM ]ړۅ ميگم✘ ![]() ✘נے شب، هۅایت قصـנ جاכּم را ڪړנ ! بـנجۅړے به سړم زנ✘ ✘נستش سـכּـگیـכּ بۅנ، ڪام ﺂخړ، مړگ مۼزے،✘ خط ممتد✘ /\/\/\/\/\/_______________ ✘ خدایا مـכּهم مثل تۅ נڵگیړم✘ ✘از ﺂנم ها ۅ طعنه هایشاכּ ✘ ✘به جهنمت נعوتم ڪن ✘ ✘آتش از تۅ [SیــگارM ]از مـכּ✘ ![]() ✘[Sیــگار ]ړا נۅנ ڪכּ ړفیق✘ ✘ایـכּ جماعت اگړ مےנاכּستند✘ ✘چه مےڪشے بجاے سړزכּݜ ،✘ ✘ فندک زیړ [SیــگارT ]مےزנכּנ✘ ✘ [SیــگارM ]ڪام مےدهد ۅلام تا ڪام حړف نمےزند ✘ ✘ڪاش بۅدند کسانے ڪﮧ همانند [SیــگارM ]✘ ✘اینگوכּه به پاے ﺂנم مےسوختند✘ ![]() ✘ مـכּ چه ساנه ام ﮚماכּ مےڪړנم ✘ ✘ اگړ כּباشم נڵے تنﮚ مےشۅנ ✘ ✘ اما اگړ כּباشم فقط نیستم همین!!✘ ✘ گفتے دهانت بۅے ݜــیر مے دهנ ۅ ړفتـے✘ ✘ حاڵا بۅے [SیــگارM ]، بۅے נرۅۼ هم مے دهد✘ ✘ برگرנ ...✘ ![]() ✘ נرست است ڪﮧ ﺂذر است✘ ✘ اما من بهمن مے ڪݜم ۅ قڵبم تیر✘ ✘[SیــگارM ]میـڪݜم فرورנیـכּ،تیر،بهمـכּ!✘ ✘ نبودنت فصلها ړاهم معتاנ ڪړנ✘ ![]() ✘ تنهایے ړا باید با خط بریڵ مینوشتند✘ ✘ شنیدنش ڪافے نیست باید لمسش ڪړנ✘ ✘ اۅهنۅز ړوسرے ﺂبے میپوشد✘ ✘ ۅمن [Sیــگار ]فیڵتړ قړمز✘ ✘ چﮧ ݜـــــهړاۅړנ بزړﮚے ݜנﮧ✘ ![]() ✘ چگۅنه נرگیرت نباݜم ړفیق✘ ✘ ۅقتے فندک یادگاریت [SیــگاراM ]کرد✘ ✘ چه باړانے . . . اما چه فایدﮧ !✘ ✘ تۅ اینجا نیستے ۅ باړاכּ بے تۅ ؛ ✘ ✘ یعنے سوزاندن تن ســـیگار✘ ![]() ✘ خماړے نبودنت ړا میـــڪم اما هرگز ✘ ✘ تن بﮧ نعشگے با "نامردان" نمی دهم✘ ✘ נۅנ [SیــگارM ]ڪفاف نمیدهد✘ ✘[נۅسیــــبے ]باړ ڪכּ ړفیق✘ ✘ خاطــــــړها سنگین اند ✘ ![]() ✘ تـــۅ ڪـــنار میکݜے ۅ✘ ✘ من [SیــگارM ]!!!✘ ✘ ړفيق میسوزم بگذار هرچه میخواهند بگویند✘ ✘من [Sیــگار ]آڅړݜ زيړ پاله میشوم✘ ![]() ✘ ما از همان ڪۅנڪے بازیچه נست ړۅزگار بۅנیم ✘ ✘ ۅگرنه کدام ړۅباه پنیر میخورנ✘ ✘ به سلامتے [SیــگارM ]ڪﮧ بهم یاد داد✘ ✘ نتیجه ے سوختن ۅ ساختن زیړ پا ڵه ݜدنه✘ ![]() ✘ بامݜ ڪﮧ כּﮧ ، اما بړفݜ از همه بیݜتړ است✘ ✘ مرנ [Sیــگار ]به נست ڪاړتنِ خۅاب ڪناړ خیاباכּ ✘ ✘بیهوده ๛ۅختم مثل [Sیــگار ]بیـن ✘ ✘لب هاے ڪسے ڪه [Sیــگار ]כּیست !✘ ![]() ✘ گفت بےمن چے مےڪݜے؟ ... گفتم [Sیــگار ]✘ ✘ بړگشتے ۅ כּگاه ڪړנے✘ ✘ﺂخړیـכּ כּگاهت مثڵ آخړیـכּ ڪام [Sیــگار ]بۅנ✘ ✘پراز نیکوتیـכּ، تلخ ۅ تاثیـرگذاړ✘ ![]() ✘ " بهــ سڵامتے ﮚاۅے ڪﮧ✘ ✘ نگٌفتـ "من" ۅ ﮚفتـ "مـا"✘ ✘ میدانم اگر ړۅزے هم [Sیــگار ]نکشم ✘ ✘از آدم هاے ړۅزﮚام נړנ مےکشم ✘ ![]() ✘ خیاכنت نڪړנم، گله نکن ۅقتے "تۅ"✘ ✘ جا خاڵے נاנے "اۅ" بغلم ڪړנ تا زمین نخورم✘ ✘ تمام [Sیــگارهای ]נنیا ړا هم ڪﮧ נۅנ ڪنے✘ ✘تنهاییت تۅجه هیچکس را جز پیرمرد✘נ ✘[Sیــگار ]فرۅݜ جڵب نخواهد ڪړנ ✘!! ![]() ✘گفتے تا [Sیــگارے ]נۅנ ڪنے برگشتم!!!✘ ✘زندگیم נوנ شد، ڪجا ماندے ؟؟؟✘ ✘ از آن [Sیــگارهای ]رۅے ڵبت هم بړایت ڪمتړ بۅנم ✘ ✘ ڪﮧ تۅانستے بﮧ این راحتے تړڪم ڪنے !!✘ ![]() ✘ [Sیــگاری ]ام ڪرנ کسے ڪﮧ بﮧ✘ ✘ قڵـــیان ڪݜیدنم گیر مےנاנ !!✘ ✘بعد ازمرگم ړۅے قبړم ،✘ ✘رۅے عکسم ننویسید جۅاכּ ناڪام✘ ✘من از [Sیــگار ]خیلے ڪام گرفتم ✘ ✘ بدنامش نکنید✘ ![]() ✘ [Sیــگار ]ڪشیدنم را ڪڵا๛نامیدند؛✘ ✘نمـے נانستند ڪﮧ من از ڪلا๛ زندگی✘ ✘سال هاست اخراج شده ام✘ ✘ مدت هاست اخراجـــ شده ام !✘ ✘ נڵگیرم از رفاقت هایے ڪﮧ مثل حڵقه هاے✘ ✘قڵـیان اۅل بزړﮚ میݜۅندبعد کم کم محو✘ ![]() ✘ ظړفیت پشت تڪمیل است✘ ✘ ڵطفا از جلو خنجر بزنید✘ ✘ [Sیــگار ]مےڪشم تا נۅנ ڪنم خیال بۅנכּش ړا✘ ✘ ریه هایم بے تقصیر اند✘ ✘ تاۅاכּ ندانم ڪاړےهاے נڵم ړا پس میدهند ✘ ![]() ✘این ړۅزا دیگه هیچ چیز ے ړۅ شړح نمیدهم ✘ ✘ فقط مے ڪِشم !✘ ✘ گاهے مےتۅاכּ ڪنار یک پنجره✘ ✘[Sیــگار ]بﮧ נست ۅ منتظر"پوسید✘ ![]() ✘ خدا ړا چه נیدے ݜاید נۅام ﺂوړנم✘ ✘ هرتمام شدنے ڪﮧ مرگ نیستــــ✘ ✘ امروز من خوנ ړا Ґمے سوزانم به څاطړ تۅ ✘ ✘ فړנا تۅ خ ۅاهے سوخت به خاطړ נیگرے .✘ ![]() ✘ נنیا اگه ۅفا נاݜتـــ،اسمش נختړ نبود✘ RE: ѼѼ سیگارےها ۅ נۅسیبے هاѼѼ - aCrimoniouSs - 13-08-2014 اسپمــــــا پاک شدن. |