![]() |
عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) (/showthread.php?tid=157158) |
عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 12-08-2014 بهانهـ گیر و زبانـ نفهمـ.. "دلـ ـمـ ـ" را میگویمـ.. آخـر تـو را از کجـا.. برایشـ بیاورمـ..؟!؟؟ ![]() _____________________ ![]() خـــدایـا . . . ! گـاهــی تــو را بــزرگــ می بـیـنـم و گاهـی کــوچـکــ ، ایــن تــو نـیستی کـه بــزرگ می شــوی و کـوچـک . . . ایــن مـنـم کـه گاهـی نــزدیـکــ مـی شـــوم و گاه دور . . . !!! ________________________________________ ![]() نــــــــــــه … هوا سرد نیست … سرمای کلامت، دیوانه ام میکند … بی رحم ! شوق نگاهم را ندیدی؟ تمام من به شوق دیدنت، پر میکشید … ولی … همان نگاه بی تفاوتتــــــــ … برای زمین گیر شدنم کافی بـــــــــــــود … _________________________________________ ﺩﻭﺗﺎ ﺩﺳﺘﺎﺷﻮ ﻣﺸﺖ ﮐﺮﺩ ﺟﻠﻮﻡ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ : ﺍﮔﻪ ﺑﮕﯽ ﮐﺪﻭﻣﻪ ﻣﯿﻤﻮﻧﻢ ...!!! ﭼﻪ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﺳﺨﺘﯽ ﺑﻮﺩ ... ﺗﺮﺱ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩﻧﺶ ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﻣﻮ ﻓﺮﺍ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩ ... ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻧﺪﺍﺩﻧﺶ ﻣﺤﮑﻢ ﺯﺩﻡ ﭘﺸﺖ ﺩﺳﺖ ﭼﭙﺶ !!! ﻭ ﮔﻔﺘﻢ ﺍﯾﻦ ﮔﻠﻪ ...!!! ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﺮﺩ ...ﭘﻮﭺ ﺑﻮﺩ،،، ﺍﺷﮑﺎﻡ ﺟﺎﺭﯼ ﺷﺪ ﺭﻭﯼ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﻡ ... ﺣﻮﺍﺳﺶ ﻧﺒﻮﺩ،ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﺍﺷﮑﺎﻣﻮ ﭘﺎﮎ ﮐﺮﺩ ... ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﺩﺳﺖ ﺭﺍﺳﺘﺶ ﻫﻢ ﭘﻮﭺ ﺑﻮﺩ !!!... ** ﺁﻧﮑﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﻫﺪ ﺑﺮﻭﺩ ; ﺑﻪ ﻫﺮ ﺑﻬﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﺪ ; ﺑﻼﺧﺮﻩ ﻣﯿﺮﻭﺩ _____________________________________ ﺑﻲ ﺭﺣﻤﺎﻧﻪ ﺗﺮﯾﻥ ﺟﻨﺎﯾﺕ ﺍﯾﻥ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﮐﺳﻲ ﺷﻮﯼ, ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺍﺵ ﮐﻧﻲ, ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﻲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺯﻧﺪﮔﻴﺶ ﺭﺍ ﺧﺎﻟﻲ ﮐﻧﻲ ﻛﻪ ﯾﮏ ﻋﻤﺮ ﭼﺸﻢ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﻟﺐ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻧﻔﺮﯾﻧﺖ ﮐﻧﺪ !... ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺪﺗﺮ ﺍﺯ ﻗﺘﻞ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﻴﺴﺖ!!! _________________________________________ بعضی آدمهــــــا یهـو میــان . . . ! یهـو زندگیـتـــــو قشنگ میکنن . . . ! یهـو میشن همــــــه ی دلخـوشیت . . . ! یهـو میشن دلیـل خنــــــده هات . . . ! یهـو میشن دلیل نفس کشیــــدنت . . . ! … بـعــــد همینجـوری یهـو میــــــرن . . . ! یهـو گنـــــــــــد میـزنن بـه آرزوهــــات . . . ! یهـو میشن دلیل همــــــــه ی غصــه هات و همـــــــه ی اشکات . . . ! یهـو میشن سبب بالا نیـــومدن نفسـت . . . ! . . . . . مراقب این "یهویی ها باشید" . . . _______________________________________ دلتنگی ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﮑﻪ : ﺑﺸﯿﻨﯽ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮﺍﺗﺖ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯽ ؛ ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﯾﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﯿﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺖ ، ﻭﻟﯽ ﭼﻨﺪ ﻟﺤﻈﻪ ﺑﻌﺪ .... ﺷﺮﻭﻉ ﺍﺷﮑﻬﺎﯼ ﻟﻌﻨﺘﯽ ... ﮐﻪ ﻧﺘﻮﻧﯽ ﺩﻟﯿﻠﺶ ﺭﻭ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﻫﻢ ﺑﮕﯽ! ![]() _________________________________________ ![]() خواستن ِ تو طبیعی ترین حق من است در این دنیا، هیچکس بخاطر نفس کشیدن مجازات نمی شود...! __________________________________________ خـسـتـهتـر از آنـم کـه لـیـوانـی چـای آرامـَم کـنـد آغـوش ِ گـرم ِ تـو را مـیخـواهـم... ![]() ____________________________________________ ![]() تنهـا تـویے ڪﮧ از لب ِ من شع ـر می شوے هـر ڪس ڪﮧ لایق غزل ِ عاشقانـﮧنیست ...! ________________________________________ دخــدر : یــه چــیــزی بـگـــم؟
[color]پـســر : آره بــگــو … دخــدر: تــو قـشـنـگــتــریـن لـبـخـنـد دنـیــا رو داری … پـسـر : مـن یـه چــیــزی بـگــم ؟ دخــتــر: بگـــو … پـســر: اون فـقـط بـخــاطــر وجــود تـو هست ... ! ![]() ________________________________________[/color] به تـــــــو بدهکارم …
دست کم یک جان برای هر لبخندت … ! _________________________________ نه صدای تو می آید ...
نه صدای قلبم ... ما چه عاشقانه مرده ایم ! ![]() __________________________________ لعنتــــــــ به تو ...
وقتـــــي كه تو اوج ناراحتـــــيه من ... با يكي ديگه خنـــــديــــدي ... !!! ![]() ________________________________ نمیخواستم بشنوم جملاتت را... نمیخواستم این تقلا را ببینم... و این جنگت را برای آرامش... باشد گلم!! تو برایم اهمیتی نداری!! همانطور که خودت گفتی... فقط هنوز نمیدانم چه چیزی گاه باعث به شماره افتادن نفسهایم میشود، گونه هایم را تر میکند، و تو را دلتنگ... تو میدانی؟؟ ________________________________ زن : دوستت دارم ! شوهر : منم دوستت دارم ! زن : ثابتش کن ، داد بزن تا همه دنیا بفهمن ! شوهر کنار گوشش زمزمه میکند دوستت دارم ... زن : چرا آروم برام زمزمه میکنی ؟! شوهر : چون تو همه دنیای منی RE: عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) - SaYe 124 - 13-01-2015 ﮐﻪ ﻧﺘﻮﻧﯽ ﺩﻟﯿﻠﺶ ﺭﻭ ﺑﻪ ﮐﺴﯽ ﻫﻢ ﺑﮕﯽ! هـــــــــــه RE: عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) - عطرینا - 13-01-2015 ممنون RE: عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 14-01-2015 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. " قـانون جـدید عـاشقــانه هـا { در صـورت عمـل نکـردن بـه این قـانون اخطار میگیرید !}" RE: عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) - ⓕⓐⓚⓔ ⓛⓘⓕⓔ♰ - 14-01-2015 (14-01-2015، 13:46)Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرسی که اطلاع دادید خبر نداشتم RE: عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) - aLiReZaZ-iM - 14-01-2015 بعضی آدمهــــــا یهـو میــان . . . ! یهـو زندگیـتـــــو قشنگ میکنن . . . ! یهـو میشن همــــــه ی دلخـوشیت . . . ! یهـو میشن دلیـل خنــــــده هات . . . ! یهـو میشن دلیل نفس کشیــــدنت . . . ! … بـعــــد همینجـوری یهـو میــــــرن . . . ! یهـو گنـــــــــــد میـزنن بـه آرزوهــــات . . . ! یهـو میشن دلیل همــــــــه ی غصــه هات و همـــــــه ی اشکات . . . ! یهـو میشن سبب بالا نیـــومدن نفسـت . . . ! . . . . . مراقب این "یهویی ها باشید" . . . RE: عاشقانه+تنهایی+عکس1(پشیمون نمیشی زیادن) - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 16-01-2015 خوب بود |