![]() |
|
اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba (/showthread.php?tid=158340) |
اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba - الیکا0 - 13-08-2014 اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • من و باران، من و دریا، من و تو من و شب بو، من و فردا، من و تو دوباره عاشقی را میسراییم من و مجنون، من و لیلا، من و تو • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • به بند دلت میاویز رخت خاطره ام را گرد باد های فراموشی حرمت نمی شناسند • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • دلم باغی پر از ریحان و گل بود به روی رود عشقت مثل پل بود نگاهم کردی و ویران شد این دل مگر چشم تو از قوم مغول بود؟ • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • همیشه می گفتند ترک عادت موجب مرض است اما اینبار موجب مرگ میشود ترک عادتِ با تو بودن • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • به باغم یاسمن بودی چه میشد؟ عروس این چمن بودی چه میشد؟ چرا چون باد رفتی از کنارم؟ همیشه مال من بودی چه میشد ؟ • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • رها کردی چرا دست دلم را؟ به خاک و خون کشیدی حاصلم را مرا تو میکشی صدبار در روز ولی من دوست دارم قاتلم را • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • سراسر خواب من کابوس، کابوس ندارم در شبم فانوس، فانوس به دل آمد بگویم من تو را دوست ولی لب وا نشد، افسوس، افسوس • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • تکرار شو شاید ما سهم هم باشیم شاید به جرم عشق ما متهم باشیم باز در حضور تو آشفته خویشم در سفره عشقت درویش درویشم • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • میشه پروانه بود و به هر گلی نشست اما بهتره مثل تو مهربون بود و به هر دلی نشست • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • واقعیت است جاذبه تو از بس جذابی می خواهم تو را به نیوتن ثابت کنم • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • دلم غرق تماشا بود، رفتی میان اشک و آه و دود رفتی کنار حسرتی دیرینه ماندم بهار من، گل من، زود رفتی • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • من و یاد تو و یک سینه تنگ شبی تار و سهتاری خسته آهنگ کمی با چشمهایم مهربان باش مزن ای دوست بر آیینهات سنگ • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • خوش به حال آنکه قلبش مال توست حال و روزش هر نفس، احوال توست خوش به حال آنکه چشمانش تویی آرزوهایش همه آمال توست • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • رفتـن کسـی کـه لایـق نیسـت نـعمـت اسـت نـه فـاجـعه • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • گرچه آلوده ی دنیای فریبم اما سینه ای پاک به پهنای صداقت دارم دل من عاطفه را می فهمد با کسی سبزتر از عشق رفاقت دارم • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • بجز دستت ندارم یار دیگر بجز آیینه بازی کار دیگر چو بستی چشم را آیینه بشکست نگاهم کن فقط یک بار دیگر • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • خنده های تـــو آرزوهـــای مـن انـد بخــند تا برآورده شوند • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • نکند یوسف عمرم رود از مصر خیالت باز آواره ی تنهایی چاهم بکنی • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • اگر چه عاشقی پر شور بودیم به خود نزدیک و از هم دور بودیم شب و روز از جدایی میسرودیم من و تو وصلهای ناجور بودیم • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. SMS Ziba • • • گفتم به گل زرد چرا رنگ منی افسرده و دلتنگ چرا مثل منی من عاشق اویم که رنگم شده زرد تو عاشق کیستی که هم رنگ منی • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • آب و هوای دلم آنقدر بارانیست که رخت های دلتنگی ام را مجالی برای خشک شدن نیست اینگونه است که دلم برایت همیشه تنگ است • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • حـالا کـه میـخـواهـی بـروی لطفــا قـدم هـایـت را تنـدتـر بـردار دلـم را فـرستــاده ام دنبـالِ نخــود سیـــاه • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • مبادا مثل برگی زرد باشیم رفیق مردم بی درد باشیم مزن بر عاشقان از پشت خنجر بیا ای دل همیشه مرد باشیم • • • اس ام اس زیبا و عاشقانه SMS Ziba • • • شب در خم گیسوی تو عابر میشد با هر نفست بهار ظاهر میشد ای فلسفه ی شگفت ، افلاطون هم با دیدن چشمان تو عاشق میشد |