![]() |
اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba (/showthread.php?tid=158342) |
اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba - الیکا0 - 13-08-2014 اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • عشق یعنی جسم و جانم مال تو عشق یعنی پرسش از احوال تو عشق یعنی از خودم من خسته ام عشق یعنی من به تو دل بسته ام • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • فیزیک بعدترها ثابت می کند در روزهای بارانی جای خالی آدم ها بزرگتر می شود • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • کوچه پس کوچه این شهر تو را می بوید عطر خوش بوی تنت ناب تر از مُشک و گلاب بوسه ای از لب شیرین تو شد سهم دلم این غزل جای من امشب شده بد مست و خراب • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس دوستت دارم کاش یه روزی «ویکی لیکس» افشا کنه که چقدر دوستت داشتم و بهت نگفتم • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • می توانی بروی قصه و رویا بشوی راهی دورترین گوشه دنیا بشوی من و تو مثل دوتا رود موازی بودیم من که مرداب شدم کاش تو دریا بشوی • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • ای نگاهت نخی از مخمل و از ابریشم چند وقت است که هر شب به تو می اندیشم به نفس های تو در سایه سنگین سکوت به سخن های تو با لهجه شیرین سکوت • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس بوسه اینجا آسمان صاف تا قسمتی رومانتیک همراه با غبار دوستی است توده ای سلام به سمت شما در حرکت است و احتمال ریزش بوسه دور از انتظار نیست • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • برمستی من حد سزاوار زدند با شک و یقین تهمت بسیار زدند حلاج شدم ولی به کفرم سوگند دلتنگ تو بودم که مرا دار زدند • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • گاه نمیدانم چه پیامی را بهانه کنم تا از حال آنکه روحم با اوست آگاه شوم این بار که دلتنگی را بهانه کردم فردا را چه کنم ؟ • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس جدید من آن مجنون تنهای غریبم که از سهم دودستت بی نصیبم به دل گفتم که روزی خواهی امد ولی دل میداند اورا می فریبم • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • پای من خسته از این رفتن بود قصه ام قصه دل کندن بود دل که دادم به یارم دیدم راهش افسوس جدا از من بود • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • عاشقتم : یک کلمه است با دنیایی از مسئولیت گفتنش هنر نیست مسئولیت پذیریش هنراست • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس عاشقانه گاهی اوقات فکر کردن به بعضی ها ناخودآگاه لبخندی روی لبانت می نشاند دوست دارم این لبخند های بی گاه و آن بعضی ها را • • • دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • دلم در حلقه غم ها نشسته زبانم بسته و سازم شکسته وجودم پر ز شعر عاشقانست تو را می خواهم و این ها بهانست • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • دلبرا هر طرفی در طلبت رو کردم هر چه گل بود به عشق رخ تو بو کردم آفتابا به سر عاشق دلخسته بتاب تا نگویند که بیهوده هیاهو کردم • • • اس ام اس زیبا جدید SMS Ziba • • • دخترک رفت ولی زیر لب این را می گفت : او یقینا پی معشوق خودش می اید پسرک ماند ولی روی لبش زمزمه بود : مطمئنا که پشیمان شده برمی گردد عشق قربانی مظلوم غرور است هنوز |