![]() |
پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی (/showthread.php?tid=158380) |
پانکوی ایتالیایی ، مرغ سوخاری رژیمی - # αпGεʟ - 13-08-2014 ![]() مواد لازم : برای 4 نفر
سفیده تخم مرغ 3 عدد سس خردل 1 قاشق سوپ خوری نان ایتالیایی خرد شده یک فنجان پنیر پارمزان کم چرب 4/1 فنجان مرغ پوست کنده بدون استخوان 4 قطعه سس سرکه و نمک گرم 4/3 فنجان سالاد کلم فرانسوی به دلخواه طرز تهیه:
1.فر را روی درجه ی 450 گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
2. سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
3.مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
4.در دمای 450 درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود 1 دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
5.غذا حاضر است و آن را با سس سرکه و نمک سرو کنید میتوانید برای تزئین از سالاد کلم هم استفاده کنید.
|