انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد تره بار کبابی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سالاد تره بار کبابی (/showthread.php?tid=158527)



سالاد تره بار کبابی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-08-2014





سالاد تره بار کبابی 1




فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید...

مواد لازم جهت 6 تا 7 نفر:

بادمجان قلمی : 2 تا 3 عدد
پیاز متوسط 7 تا 8 عدد
سیر سبز 1 بته
فلفل سبز تند 3 تا 4 عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز 7 تا 8 عدد
گشنیز و جعفری ساطوری شده درشت 1 پیمانه
بادام خیسانده 1پیمانه
زیره 1 قاشق مرباخوری
سرکه ی انگور 3 قاشق غذاخوری
لیمو 2 عدد
روغن زیتون دو سوم پیمانه
نمک به میزان لازم

طرزتهیه:

فر را روی 350 درجه سانتی گراد گرم کنید . پیاز و بادمجان را با پوست یکایک در ورق آلومینیوم ( فویل) بپیچید و 45 دقیقه در فر بگذارید . در این ضمن فلفل دلمه ای را 20 دقیقه و فلفل سبز تند و سیر را ( با ساقه سبز) 10 دقیقه در فر بگذارید . سپس همه این ها را از فر بیرون بیاوردید . پیازها را پوست بگیرید ، گوشت بادمجان را از پوست در آورید ، و تخم فلفل دلمه ای را بردارید . پیاز و فلفل سبز تند را روی تخته کار خرد کنید و با گوشت بادمجان در ظرف سالاد بپیچید .

سیر کباب شده را با زیره در هاون بکوبید . سپس لیمو را آب بگیرید و با سرکه و روغن روی سیر کوبیده بریزید و نمک بپاشید و مخلوط کنید . بادام را در کنار ظرف بگذارید ، و جعفری یا گشنیز را با خمیر سیر روی سالاد پخش کنید .

• تره بار این سالاد را به جای گذاشتن توی فر می توان با کمک صفحه شعله پخش کن روی شعله گاز هم کباب کرد .