انجمن های تخصصی  فلش خور
چینی ها سر عروس ملکه انگلیس هم کلاه گذاشتند!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: چینی ها سر عروس ملکه انگلیس هم کلاه گذاشتند!! (/showthread.php?tid=158606)



چینی ها سر عروس ملکه انگلیس هم کلاه گذاشتند!! - an idiot - 14-08-2014

[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چینی ها سر عروس ملکه انگلیس هم کلاه گذاشتند!! 1 [/img]


با لو رفتن ماهیت کلاه 6.5 پوندی کیت میدلتون، این کلاه بی‌ارزش چینی که در مراسم 50 میلیون دلاری عروسی سلطنتی انگلیس به کار گرفته شده بود، فروش بسیاری را کسب کرده است.
آرایشگر مخصوص کیت میدلتون، با هنرمندی تمام کلاهی بر سر خانم میدلتون گذاشته است که ۶.۵ پوند بیشتر ارزش نداشته و از مغازه‌ای خریداری شده که دختربچه‌های نوجوان از آن خرید می‌کنند.
این کلاه که ساخت کشور چین و از کالاهای بی‌کیفیت همان سرزمین است، میان‌تهی است، کمتر از یک اونس وزن دارد و یک کودک سه ساله به راحتی می‌تواند آن را بشکند.

[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چینی ها سر عروس ملکه انگلیس هم کلاه گذاشتند!! 1 [/img]

با لو رفتن ماهیت کلاه ۶.۵ پوندی کیت میدلتون، این کلاه بی‌ارزش چینی که در مراسم ۵۰ میلیون دلاری عروسی سلطنتی انگلیس به کار گرفته شده بود، فروش بسیاری را کسب کرده است.
عروسی سلطنتی پرطمطراق بریتانیا در حالی برگزار شد که این کشور در رکود سنگین اقتصادی قرار داشته و مردم این کشور به خاطر این رکود در فشار سنگین اقتصادی قرار گرفته‌اند. در چنین شرایطی برگزاری این مراسم عروسی پرهزینه انتقاداتی سنگین را برانگیخت.
در میان این همه هیاهوی رسانه‌ای که بر سر این مراسم به پا شد، موضوع کلاه ۶.۵ پوندی نیز جذابیت خاص خودش را داشت چرا هیچ تناسبی با سایر هزینه‌های صورت پذیرفته در این مراسم نداشت.


RE: چینی ها سر عروس ملکه انگلیس هم کلاه گذاشتند!! - . . . P oo R ! A . . . - 19-08-2014

آغا اینا یه کلاه چینی گذاشتن رو سر...ما که مهر و تسبیح و سجادمون هم چینیه چیکار کنیم!


RE: چینی ها سر عروس ملکه انگلیس هم کلاه گذاشتند!! - girl of chaos - 20-08-2014

(19-08-2014، 11:44)poorya0111 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
آغا اینا یه کلاه چینی گذاشتن رو سر...ما که مهر و تسبیح و سجادمون هم چینیه چیکار کنیم!

واقعا