طرز تهیه استیک شیرماهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه استیک شیرماهی (/showthread.php?tid=159333) |
طرز تهیه استیک شیرماهی - ◄Iяαи► - 15-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. طرز تهیه استیک شیرماهی
می توانید این استیک را با پلو سرو کنید. مواد لازم : شیر ماهی : ۸۰۰ گرم سرکه : چهار قاشق غذاخوری روغن : نصف پیمانه زنجبیل تازه رنده شده : دو سانتیمتر نمک و فلفل : به میزان لازم زعفران دمکرده و آبلیمو : از هر کدام دو قاشق غذاخوری پیاز خلال شده : یک عدد طرز تهیه : شیر ماهی را برشزده و در موادی که شامل زعفران، سرکه، آبلیمو، زنجبیل، پیاز، فلفل، نمک و روغن است، به مدت چهار ساعت استراحت دهید. سپس در تابه چدنی آنها را کباب کنید. نکته : میتوانید این کباب ماهی را با پلو سرو کنید. |