انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک (/showthread.php?tid=159347)



طرز تهیه سوپ سیب زمینی و جو پرک - || Mιѕѕ α.η.т || - 15-08-2014

آماده سازی : 25 دقیقه 
پخت : 60 دقیقه

مواد لازم جهت برای 6 نفر :
 



عصاره گوشت 

3 عدد 



 آب
 
2 لیتر
 


سیب زمینی مکعبی خرد شده 

 500 گرم 



جو پرک 

100 گرم
 


 کره
 
2 قاشق غذا خوری 



 پنیر پارمزان
 
4 قاشق غذا خوری 



 جعفری خرد شده
 
 4 قاشق غذا خوری
 


طرز تهیه : 
عصاره گوشت را پودر کنید و در آب حل کنید و روی شعله متوسط به نقطه جوش برسانید. در حالت جوش 10 دقیقه هم بزنید.
 

سیب زمینی را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بپزد و سپس جوپرک را به آن اضافه کرده و هم بزنید و این عمل را تا وقتی ادامه دهید که جو پرک نیم پز شده باشد.
 

به مدت 45 دقیقه با شعله کم بگذارید مواد بپزد و بعد از این مدت کره را به آن اضافه کنید.
سوپ را در 6 کاسه بریزید و روی هر یک را ابتدا پنیر پارمسان و بعد کمی جعفری بپاشید و سرو کنید.