انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) (/showthread.php?tid=159363)



طرز تهیه هلو كباب ( کوفته کرمانشاهی ) - || Mιѕѕ α.η.т || - 15-08-2014

[url=http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/peach1-kebab1.html][/url]

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .
مواد لازم :
گوشت بدون چربی
۴۰۰ گرم
لپه
۱ پیمانه
سیب زمینی نیم پز
۲ عدد
تخم مرغ
۲ عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین
به میزان لازم
روغن
برای سرخ کردن
گردو و کشمش و پیاز سرخ شده
برای داخل هلو کباب به میزان لازم
آبلیمو
۱ لیوان
شکر
۵ /۰ لیوان
آب
۱ لیوان
طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.

چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .