انجمن های تخصصی  فلش خور
هنر ترکه بافی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35)
+---- انجمن: هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=82)
+---- موضوع: هنر ترکه بافی (/showthread.php?tid=159747)



هنر ترکه بافی - Dead Silence - 15-08-2014

هنر ترکه بافی 1
شیوه کار چم بافی، مرواربافی و ترکه بافی به طور تقریبی مشابه یکدیگر و شبیه بافت شعاعی بامبو است به این طریق که بافندگان ابتدا ترکه‌های درخت را که ماده اولیه مورد مصرفشان است انتخاب و آن تعداد از ترکه‌هایی را که قابلیت تقسیم شدن به دو ، سه یا چهار قسمت را دارند ابتدا برش طولی داده و سپس از نظر اندازه به طول‌های مورد نیاز در آورده و در آب می‌خیسانند تا انعطاف پذیر و قابل استفاده شود.

 

درمرحله بافت تعدا چهار عدد از ترکه‌ها در کنار یکدیگر قرار گرفته و تعداد چهار یا پنج ترکه دیگر بصورت متقاطع روی آنها قرار می‌گیرد تا تشکیل یک ستاره هشت پر را بدهد آنگاه به وسیله ترکه‌های باریک‌تری مهار شده و بافنده با ترکه‌های نازک عمل بافت را به شیوه یکی از زیر، یکی از رو آغاز کرده و ترکه‌ها را بطور یک در میان از لابلای ترکه‌هایی که قبلاً بطور متقاطع روی یکدیگر قرار گرفته عبور می‌دهد و این کار را تا تکمیل قسمت کف شی که تولید آن مورد نظر است تعقیب می‌کند.


بعد از پایان کار بافت قسمت کف، در محلی که قرار است از آن جا به بعد لبه کار بافته شود عموماً صنعتگران به بافت حالت مارپیچی داده و کار را به شیوه قبلی ادامه می‌دهند و انتهای کار را نیز بصورت مارپیچ در آورده و سر ترکه‌هایی را که در واقع حالت تار کار را دارند به داخل قسمت مارپیچ خم می‌کنند.

هنر ترکه بافی 1

هنر ترکه بافی

هنر ترکه بافی 1

هنر ترکه بافی

هنر ترکه بافی 1

هنر ترکه بافی



RE: هنر ترکه بافی - ☣kHuN aShAm GiRlS☠ - 16-08-2014

باید میزاشتی تـالـــــار هنــــــــــــــر عــــــــــزیـــــــــــزم  (: !!!!


RE: هنر ترکه بافی - F A R ! N - 17-08-2014

(16-08-2014، 0:05)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 
باید میزاشتی تـالـــــار هنــــــــــــــر عــــــــــزیـــــــــــزم  (: !!!!
در حال حاضر تالار هنر موجود نیس!
پس صنایع دستی و کارای هنری مربوط به بخش فرهنگیه!
یه کاربر فقط در صورتی میتونه کاربر دیگه رو راهنمایی کنه که از یه سری چیزا مطلع باشه! :|


مرضیه جان موفق باشی!