![]() |
ترشی غوره - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ترشی غوره (/showthread.php?tid=159831) |
ترشی غوره - || Mιѕѕ α.η.т || - 16-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]() مواد لازم :
غوره 500 گرم سرکه 500 گرم نمک به میزان لازم طرز تهیه:
یهوقت نگویید همه جور ترشی دیده بودیم به جز ترشی غوره. این ترشی با بسیاری از خوراکها به خصوص انواع غذاهای حاوی گوشت مرغ بسیار خوشمزه خواهد شد امتحان کردن آن که ضرری نداره!
ابتدا دُم غوره را جدا کرده سپس خوب میشوییم. سرکه سفید را از قبل پنج دقیقه جوشانده و سرد میکنیم. ظرف مناسب ترشی که اصولا شیشهای است را خوب تمیز نموده طوری که داخل آن آب نداشته باشد. غورهها را داخل ظرف میریزیم نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را میبندیم، پس از ۱۰ روز ترشی آماده مصرف است.
|