![]() |
سالاد لايه اي قالبي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد لايه اي قالبي (/showthread.php?tid=160338) |
سالاد لايه اي قالبي - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014 مواد لازم برای لایه اول:
کلم بنفش ساطوری دو سوم پیمانه سس مایونز یک و نیم قاشق سوپخوری نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم مواد لازم برای لایه دوم: سیب زمینی آبپز نگینی خرد شده ۱ پیمانه خیارشور نگینی خرد شده دو سوم پیمانه نمک و فلفل و آبلیمو به مقدار لازم سس مایونز ۴ قاشق سوپخوری مواد لازم برای لایه سوم: شوید خرد شده ۶ قاشق سوپخوری مواد لازم برای لایه چهارم: هویج رنده شده یک و نیم پیمانه کنسور نخودفرنگی در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری سس مایونز ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: برای لایه اول کلم رو ساطوری ریز کنید و با سس مایونز و نمک و فلفل و آبلیمو مخلوط کنید و کنار بذارید. برای لایه دوم سیب زمینی رو نگینی کنید و آب پز کنید و با خیارشور و نمک و فلفل و آبلیمو سس مایونز مخلوط کنید. توی یه ظرف دیگه هویج رنده شده و نخودفرنگی و سس و نمک و فلفل رو مخلوط کنید. حالا ظرف دلخواهتون رو بردارید و خیس کنید و یه کیسه فریزر رو با قیچی ببرید تا یه لایه بشه و توی ظرف بندازید و خوب به ظرف بچسبونید. حالا لایه لایه مواد رو بریزید و فشار بدید. اول لایه کلم بنفش, بعد لایه سیب زمینی و خیار شور, بعد شوید خرد شده رو فقط دور قالب بریزید و بعد هم لایه آخر و بذارید برای ۲ تا ۳ ساعت توی یخچال بمونه و بعد توی یه ظرف دیگه برگردونید و سرو کنید |