انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد ميلاني - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سالاد ميلاني (/showthread.php?tid=160340)



سالاد ميلاني - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014

مواد لازم:


ماکارونی فرمی 150 گرم


روغن 3 قاشق سوپخوری


ژامبون 150 گرم


پنیر گودا 150 گرم


خیارشور 3 عدد


گوجه فرنگی 2 عدد


پیازچه خرد شده 5 عدد


جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری


ماست خامه ای 2/1 پیمانه


روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری


سرکه انگور 2 قاشق سوپخوری


نمک و فلفل به میزان لازم




طرز تهیه:


آب رو جوش میاریم و ماکارونی رو تو اون میریزیم و نمک و روغن مایع و سرکه میریزیم و میذاریم تا ماکارونی خوب بپزه و بعد آبکش میکنیم. آب سرد روش میریزیم تا نشاسته اون از بین بره.


با کمی روغن مایع چربش میکنیم.


به ماست، نمک و فلفل و روغن زیتون و سرکه اضافه میکنیم.


جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه میکنیم.
اول ماکارونی رو در سس میریزیم. بعد ژامبون رشه ای ، پنیر گودا، خیارشور و فیله گوجه و پیازچه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. سالاد آماده است.


***نکات:
*مواد باید به ترتیب سس خور بودن همیشه به سس اضافه بشه، مثلا اول ماکارونی، سیب زمینی...


*خیارشور باید موقع سرو اضافه بشه، اگر از قبل اضافه کردید، نمک رو حذف کنید و بعد نمک سالاد رو اندازه کنید، چون خیارشور نمک پس میده!


*فیله گوجه باید زمان سرو اضافه بشه، چون توی سالاد آب میندازه!


*میتونید به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم استفاده کنید.


*وقتی ماکارونی آبکش میشه و اونو چرب میکنید، میتونید به همین روش به مدت 1 هفته توی یخچال نگه دارید.


*موقعی که سرکه و ترشی رو به سس اضافه میکنید باید حین هم زدن باشه تا سس نبره!


*میتونید به دلخواه به سستون خامه هم اضافه کنید