![]() |
سالاد ميلاني - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد ميلاني (/showthread.php?tid=160340) |
سالاد ميلاني - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014 مواد لازم:
ماکارونی فرمی 150 گرم روغن 3 قاشق سوپخوری ژامبون 150 گرم پنیر گودا 150 گرم خیارشور 3 عدد گوجه فرنگی 2 عدد پیازچه خرد شده 5 عدد جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری ماست خامه ای 2/1 پیمانه روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری سرکه انگور 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: آب رو جوش میاریم و ماکارونی رو تو اون میریزیم و نمک و روغن مایع و سرکه میریزیم و میذاریم تا ماکارونی خوب بپزه و بعد آبکش میکنیم. آب سرد روش میریزیم تا نشاسته اون از بین بره. با کمی روغن مایع چربش میکنیم. به ماست، نمک و فلفل و روغن زیتون و سرکه اضافه میکنیم. جعفری خرد شده رو هم به سس اضافه میکنیم. اول ماکارونی رو در سس میریزیم. بعد ژامبون رشه ای ، پنیر گودا، خیارشور و فیله گوجه و پیازچه رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم. سالاد آماده است. ***نکات: *مواد باید به ترتیب سس خور بودن همیشه به سس اضافه بشه، مثلا اول ماکارونی، سیب زمینی... *خیارشور باید موقع سرو اضافه بشه، اگر از قبل اضافه کردید، نمک رو حذف کنید و بعد نمک سالاد رو اندازه کنید، چون خیارشور نمک پس میده! *فیله گوجه باید زمان سرو اضافه بشه، چون توی سالاد آب میندازه! *میتونید به جای پنیر گودا از هر پنیر طعم دیگه هم استفاده کنید. *وقتی ماکارونی آبکش میشه و اونو چرب میکنید، میتونید به همین روش به مدت 1 هفته توی یخچال نگه دارید. *موقعی که سرکه و ترشی رو به سس اضافه میکنید باید حین هم زدن باشه تا سس نبره! *میتونید به دلخواه به سستون خامه هم اضافه کنید |