![]() |
سالاد اندونزي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: سالاد اندونزي (/showthread.php?tid=160342) |
سالاد اندونزي - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014 مواد لازم
کلم برگ سفید 250 گرم کلم برگ قرمز 150 گرم هویج 2 عدد سس مایونز 1 پیمانه سرکه 2 قاشق سوپخوری سویا سس 2 قاشق سوپخوری شکر 1 و 2/1 پیمانه کشمش 2/1 پیمانه نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: کلم برگ رو رشته ای باریک میکنیم. هویج رو هم رنده ریز میکنیم. کشمش رو 2 ساعت در آب سرد خیس میکنیم و بعد آبکش میکنیم. برای تهیه سس، مایونز رو در ظرفی میریزیم. حین هم زدن، سرکه، سویا سس و شکر و نمک وفلفل به اون اضافه میکنیم. تمامی مواد رو به سس اضافه میکنیم. و میذاریم چند ساعت توی یخچال بمونه تا سرکه توی سس، کلم ها رو نرم تر کنه. ***نکات *کلم برگ رو همین طور درسته خرد کنید، بعد بشویید تا شستنش راحت تر باشه. *اضافه کردن ترشی به سسها (مایونز، ماست، خامه) باید حین هم زدن باشه تا مانع بریدن سس بشه. *کشمش رو میتونیم به صورت میکس توی سالاد اضافه کنیم. |