انجمن های تخصصی  فلش خور
سالاد اندونزي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: سالاد اندونزي (/showthread.php?tid=160342)



سالاد اندونزي - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014

مواد لازم


کلم برگ سفید 250 گرم


کلم برگ قرمز 150 گرم


هویج 2 عدد


سس مایونز 1 پیمانه


سرکه 2 قاشق سوپخوری


سویا سس 2 قاشق سوپخوری


شکر 1 و 2/1 پیمانه


کشمش 2/1 پیمانه


نمک و فلفل به میزان لازم




طرز تهیه:


کلم برگ رو رشته ای باریک میکنیم. هویج رو هم رنده ریز میکنیم.
کشمش رو 2 ساعت در آب سرد خیس میکنیم و بعد آبکش میکنیم.
برای تهیه سس، مایونز رو در ظرفی میریزیم. حین هم زدن، سرکه، سویا سس و شکر و نمک وفلفل به اون اضافه میکنیم.


تمامی مواد رو به سس اضافه میکنیم. و میذاریم چند ساعت توی یخچال بمونه تا سرکه توی سس، کلم ها رو نرم تر کنه.




***نکات


*کلم برگ رو همین طور درسته خرد کنید، بعد بشویید تا شستنش راحت تر باشه.


*اضافه کردن ترشی به سسها (مایونز، ماست، خامه) باید حین هم زدن باشه تا مانع بریدن سس بشه.


*کشمش رو میتونیم به صورت میکس توی سالاد اضافه کنیم.