انجمن های تخصصی  فلش خور
اشنايي با روش اماده سأزيد پياز - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: اشنايي با روش اماده سأزيد پياز (/showthread.php?tid=160357)



اشنايي با روش اماده سأزيد پياز - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اشنايي با روش اماده سأزيد پياز 1
پیاز یکی از پرکاربردترین مواد اولیه در آشپزی است. پیاز سفید خوش طعم‌تر از پیاز قرمز است اما برخی مزه شیرین‌تر پیاز قرمز را ترجیح می‌دهند.
دستورالعمل‌های زیادی برای پوست کندن پیاز وجود دارد. اینکه چگونه پیاز را پوست بکنید که اشکتان را در نیاورد. از اینکه کبریت لای دندان‌هایتان بگذارید تا اینکه پیاز را در آب پوست بکنید.
اما با همه این ترفندها اگر در هنگام پوست کندن پیاز اشک نریختید، در مرحله ریز کردن اشکتان درمی‌آید. پس از همان اول بگذارید اشک از چشم‌هایتان سرازیر شود. برای سلامتی چشمتان خوب است.


خرد کردن پیاز
خرد کردن پیاز انواع زیادی دارد: نگینی، حقه‌ای، ریز شده معمولی. بسته به اینکه چه می‌خواهید بپزید، می‌توانید یکی از این انوع را انتخاب کنید.
برای نگینی خرد کردن پیاز بهترین روش این است که یک بار پیاز را از وسط (از ارتفاع) به دونیم کنید. آنگاه هر قطعه را روی تخته بخوابانید، سر و ته پیاز را بزنید، برش‌های عمودی در هر نیمه ایجاد کنید. (به طور متوسط چهار تا شش برش کافی است.) سپس برش‌های عرضی هم اندازه بزنید.
در روش حلقه‌ای پیاز درسته را روی تخته قرار دهید و از عرض برش بزنید.
روش معمولی تنها در اندازه قطعات پیاز با روش نگینی فرق دارد.
برای رنده کردن پیاز هم بهتر است این توصیه را به کار ببندید: بهتر است انتهای پیاز را نزنید چون باعث می‌شود هنگام رنده کردن لایه‌های پیاز از هم جدا شود.