انجمن های تخصصی  فلش خور
داعشی‌ها بعد از سوریه و عراق، آمریکا را نشانه رفتند !! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42)
+--- موضوع: داعشی‌ها بعد از سوریه و عراق، آمریکا را نشانه رفتند !! (/showthread.php?tid=160827)



داعشی‌ها بعد از سوریه و عراق، آمریکا را نشانه رفتند !! - Mσηѕтєя Gιяℓ - 17-08-2014

تروریست‌های داعش عکسی را در توییتر منتشر و مدعی شده‌اند که در خیابان‌ها و شهرهای ایالات متحده حضور دارند و این کشور را تهدید کرده‌اند.
  گروه تروریستی تکفیری بعثی داعش که دست‌پرورده آمریکا و غرب بوده و تا قبل از حمله ایالات متحده به مواضع این گروه در عراق همواره مورد حمایت آنها قرار داشت، حالا به معضلی جدید برای آمریکایی‌ها تبدیل شده است.

این گروه تروریستی که مدت طولانی است با تسلیحات غربی‌ها جنایات بیشماری را در عراق و سوریه رقم زده، در هفته‌های اخیر و در اقدامی تامل‌برانگیز مورد غضب آمریکا و حامیانش قرار گرفته است.

آمریکایی‌ها که یک بار دیگر در چاهی که خود کنده‌‌اند گرفتار شده‌اند به مقابله با این تروریست‌ها برخاسته و چندین نوبت مواضع آنها را با جت‌هایشان مورد هدف قرار دادند.

خبرگزاری رسمی دیلی‌میل تصاویری را از این تروریست‌ها به نمایش گذاشته که نشان می‌دهد آنها در شهرهای ایالات متحده حضور دارند و در تهدیدی تازه، خطاب به آمریکایی‌ها می‌گویند: "ما در ایالت‌ شما هستیم، ما در شهرهای شما هستیم، ما در خیابان‌های شما هستیم".

داعشی‌ها بعد از سوریه و عراق، آمریکا را نشانه رفتند !! 1

داعشی‌ها بعد از سوریه و عراق، آمریکا را نشانه رفتند !! 1


RE: داعشی‌ها بعد از سوریه و عراق، آمریکا را نشانه رفتند !! - saeid - 17-08-2014

امریکا و اسرائِیل ی غولی بوجود اوردن که الان خودشونم قدردت کنترلشو ندارن 
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیشنهاد میکنم بخونینش


RE: داعشی‌ها بعد از سوریه و عراق، آمریکا را نشانه رفتند !! - Son of anarchy - 21-08-2014

نه نه نه نه نه بعد از عراق و سوریه گفتن که میخان کویتو بگیرن چون اونتو 200000 سرباز امریکایی وجود داره
به خاطره همین اول میخاد به کویت بره