![]() |
تنهایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: تنهایی (/showthread.php?tid=160842) |
تنهایی - Tɪɢʜᴛ - 17-08-2014 دراز میکشم خیره میشوم به سقف اشکهایم میچکند سر میخورند و میروند به جایی که تو همیشه میبوسیدی … . . بالاخره خنده های یک نفر باید چیزی را آب کند … یا خنده های تو قند را یا خنده های من غم را ! . . بدترین حسه دنیا اینه که بدونی کسی که دوسش داری همون اندازه یکی دیگه رو دوس داره ! . . شاید باورتون نشه ولی منم یه روزی می خندیدم ! . . سکوت میکنم ، به احترام آن همه حرف که در دلم مرد ! . . بگذر بهار ، حالم با تو خوب نمی شود … پاییز حال مرا خوب می شناسد ! . . دلم را هنگامی غم می گیرد که نگاهم به دستان گره خورده ی دو آدم خیره می ماند ! . . مرا کجا صدقه کرده ای که مدام بلای بی تو بودن به سرم می آید ! . . حرف های دلم را هرگز کسی نمیفهمد ، فقط روزی مورچه ها خواهند فهمید ! روزی که در زیر خاک گلویم را به تاراج میبرند … . . نمی دانی چه دردی دارد وقتی حالم در واژه ها هم نمی گنجد ! . . نبودنت چه فصلی از سال است که هم روزها و هم شب ها اینقدر طولانی شده اند ؟ . . نه بهار با هیچ اردیبهشتی نه تابستان با هیچ شهریوری و نه زمستان با هیچ اسفندی اندازه پاییز به مذاق خیـابانها خوش نیامد ؛ پائیز مهری داشت که بر دل هر خیابان می نشست ! . . نیمه گم شده ی دیگری ، به اشتباه تمام من شده بود ! . . گاهی وقتا خودم رو بغل می کنم و میگم : یادته آغوشش چقدر گرم بود ؟ ف . . حس پرنده ای رو دارم که از قفس آزاد شده اما پرواز از یادش رفته ! . . درد می کشم ، درد هم تلخ است هم ارزان هم گیراییش بالاست هم اینکه تابلو نمی شوم و رفیقی که مرا به درد معتاد کرد ناباب نبود ، اتفاقا باب باب بود فقط نگفته بود که ماندنی نیست ، همین ! . . ای کاش روزهای دلتنگی من هم مثل دوست داشتن های تو کوتاه میشد ! . . ﮔﯿﺮﻡ ﮐﻪ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻫﻢ ﺁﻣﺪ ﻫﻤﻪ ﭼﯿﺰ ﺭﺍ ﻫﻢ شست ﻫﻮﺍ ﻫﻢ ﻋﺎﻟﯽ ﺷﺪ ﻓﺎﯾﺪﻩ ﺍﺵ ﺑﺮﺍﯼ ﻣﻦ ﭼﯿﺴﺖ ؟ ﻫﻮﺍﯼ ﺩﻝ ﻣﻦ ﺑﯽ ﺗﻮ ﭘﺲ ﺍﺳﺖ … . . حافظه ی آدم های غمگین قویست ؛ می دانند کجای کدام خیابان آن روز “مردند” ! . . برگشتنت همان قدر محال است که خیال می کردم رفتنت ! . . لرزش صدایم مال سرمای هواست این پرده ی اشک روی چشمهایم هم همینطور چیزیم نیست به خدا من فقط دلواپس توام ، لباس گرم در چمدانت گذاشتی ؟ . . آلزایمر میتواند بهترین بیماری جهان باشد تا هر ثانیه یادم نیفتد که نیستی ! . . ساکت نیستم لبهایم هم نسوخته است تنها تمام من تاول زده از آشی که نخورده ام ! . . لحظاتی هست که هیچ چیز این زندگی قانعت نمی کند و فقط و فقط نیاز به اندکی مردن داری ! . . این که عادلانه نیست من ، مدام دست تو را بگیرم تو ، مدام مرا دست کم بگیری ! . . دستم را خوب میخوانی ولی قلبم را فقط ورق میزنی ! . . مثل یک سکوت تلخ چه ساده باختم میان بی توجهی های تو … . . ﻋﺎﺩﺕ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﺟﺎﯼ ﺍﻧﮕﺸﺘﺎﻧﻢ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﯼ ﻣﺎﻧﯿﺘﻮﺭ ﭘﺎﮎ ﮐﻨﻢ … ﺁﺧﺮ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﮐﺮﺩﻥ ﻋﮑﺲ ﻫﺎﯾﺖ عادت من است ! . . سخت است فراموش کردن کسی که با او همه چیز و همه کس را فراموش می کردم ! . . اگر دری میان ما بود ، می کوفتم ، درهم می کوفتم ! اگر میان ما دیواری بود ،بالا می رفتم ، پایین می آمدم ، فرو می ریختم ! اگر کوه بود ، دریا بود ، پا می گذاشتم بر نقشه ی جهان و نقشه ای دیگر می کشیدم ! اما میان ما هیچ نیست هیچ و تنها با هیچ هیچ کاری نمی شود کرد ! . . آرزوهایم مثل بادبادک هایی در آسمان مغزم به این سو و آن سو میروند و من هر چه خودم را بالا میکشم نمیتوانم بگیرمشان ! . . آنها که گفته اند “دوری و دوستی” یا طعم دوستی نچشیده اند یا درد دوری نکشیده اند … . . نمی دونم چرا همیشه آخرش می فهمیم از اولش اشتباه بوده … . . همانند کودکی هق هق میکنم که مادرش او را تهدید کرده که اگر بار دیگر اشک بریزد او را میکشد ! . . می گویند لیاقتت را نداشت ولی نمی دانند که تو فقط دوستم نداشتی ، همین ! RE: تنهایی - MEHRANA MAHDI - 17-08-2014 ![]() ![]() ![]() RE: تنهایی - سینا z شهران - 17-08-2014 عزیزم چقدر ![]() ![]() ![]() ![]() RE: تنهایی - Tɪɢʜᴛ - 17-08-2014 (17-08-2014، 16:29)سینا z شهران نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی چقدر |