![]() |
لقمه های پسته ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: لقمه های پسته ای (/showthread.php?tid=160901) |
لقمه های پسته ای - ✘v!☻lent girl✘ - 17-08-2014 5 الی 6 نفر زمان آماده سازی مواد : 15 - 20 دقیقه زمان پخت : 15 - 20 دقیقه مواد لازم : خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته مغز پسته : دو لیوان عسل : 12 قاشق مرباخوری شکر : 1/2 پیمانه دارچین : 1 تا 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده : به میزان لازم روش تهیه : 1 خمیر یوفکای را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) . 2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم . ![]() 3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم . هنگام مرطوب کردن هر لایه از خمیر ها سطح آن ها را با مخلوط شکر و دارچین میپوشانیم ![]() 4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم . ![]() 5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم . ![]() 6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود . ![]() 7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم . ![]() 3 پس از خارج کردن کاپ ها از درون فر داخل آن ها را مغز پسته ریخته و سپس روی آن ها را با عسل پر میکنیم . ![]() ![]() ![]() |