انجمن های تخصصی  فلش خور
لقمه های پسته ای - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: لقمه های پسته ای (/showthread.php?tid=160901)



لقمه های پسته ای - ✘v!☻lent girl✘ - 17-08-2014

5 الی 6 نفر

زمان آماده سازی مواد :
15 - 20 دقیقه


زمان پخت :
15 - 20 دقیقه

مواد لازم :

خمیر یوفکا مستطیلی 9595 : یک بسته

مغز پسته : دو لیوان

عسل : 12 قاشق مرباخوری


شکر : 1/2 پیمانه
دارچین : 1 تا 2 قاشق غذاخوری

کره ذوب شده : به میزان لازم


روش تهیه :

1 خمیر یوفکای را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف 3 تا 4 سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید ) .

2 چهار ورق از خمیر را برداشته و آن را به نه قسمت تقسیم میکنیم .



لقمه های پسته ای 1



3 تکه های خمیر را برداشته و سطح آن ها را کاملا به کره ذوب شده آغشته میکنیم . هنگام مرطوب کردن هر لایه از خمیر ها سطح آن ها را با مخلوط شکر و دارچین میپوشانیم



لقمه های پسته ای 1



4 قالب مافین را به خوبی چرب میکنیم .



لقمه های پسته ای 1



5 درون هر قالب را با سه تکه خمیر به صورت ضربدری پر میکنیم .





لقمه های پسته ای 1



6 قالب را درون فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار میدهیم ، تا سطح خمیر طلایی شود .



لقمه های پسته ای 1



7 کاپ ها را از درون قالب جدا میکنیم .





لقمه های پسته ای 1



 

3 پس از خارج کردن کاپ ها از درون فر داخل آن ها را مغز پسته ریخته و سپس روی آن ها را با عسل پر میکنیم .



لقمه های پسته ای 1



لقمه های پسته ای 1



لقمه های پسته ای 1