![]() |
کتلت موزاییک سبزیجات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کتلت موزاییک سبزیجات (/showthread.php?tid=160916) |
کتلت موزاییک سبزیجات - ✘v!☻lent girl✘ - 17-08-2014 ![]() این کتلت خوشمزه، با هر برش رنگهای زیبای سبزیجات را به شما هدیه میکند و با ترکیب رنگی زیبای خود، تازگی و شادابی به سفره تان می بخشد. مواد لازم:
*من نخود فرنگی رو موقع فصلش بلنچ (بلانش!) میکنم و فریز میکنم. در اینجور مواقع با ریختن توی آبجوش و یا یخ زدایی با مایکروویو قابل استفاده ست و خوشرنگ. [b]طرز تهیه: هویج را نگینی ریز خرد کرده و مانند نخود فرنگی بلنچ کنید. مرغ چرخ کرده رو با پیاز رنده شده (میتونید پیاز رو هم ریز و نگینی خرد کنید)، هویج و ذرت و نخود فرنگی ، فلفل دلمه ای ها ، نمک و ادویه جات ، نشاسته و تخم مرغ مخلوط کرده و در صورت علاقه سیر یا پودر سیر هم اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. ![]() ![]() دستتون رو مرطوب میکنید و به شکل کتلت دو طرفش رو توی روغن سرخ میکنید، اگه که نازک میکنید میتونید بعد از سرخ شدن میل بفرمایید. ![]() که خب هدف ما دیدن برشش هست پس بهتره ضخیم تر یا ارتفاع دار بگیریمشون و توی سس مورد علاقه مون برای مدتی بپزیم. من اکثرا تو سس بشامل و یا سس قارچ میپزم اینجا هم همینطور، که بتونید موزاییک بودنش رو ببینید. ![]() هرچند که هر برش متفاوت از برشِ دیگه ست و زیبا و خوش طعم. اما میتونید تو سس گوجه ی موردعلاقه تون هم بپزید. ![]() نوش جان *روش بلنچ کردن: در حالت کلی، برای بلنچ کردن به اینصورت عمل میکنید که قابلمه ی بزرگی رو از آب پر میکنید و میذارید که به جوش بیاد (میتونید کمی نمک هم اضافه کنید) همزمان ظرف بزرگ دیگری رو از آب و یخ پر میکنید و کنار سینک ظرفشویی قرار میدید. بعد از به جوش اومدن آب، نخود فرنگی یا هویج یا هر سبزی دیگری رو که حفظ رنگ و طعم واقعیش براتون مهمه رو داخل آب جوش میریزید و بین 2 تا 5 دقیقه زمان میدید ( بدون در ) بلافاصله تو آبکش ریخته و بلافاصله توی ظرف آب یخ، و به اندازه ی همون 2 تا 5 دقیقه زمان میدید و بعد آبکش میکنید.[/b] |