انجمن های تخصصی  فلش خور
هلو كباب (كوفته كرمانشاهي) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: هلو كباب (كوفته كرمانشاهي) (/showthread.php?tid=161442)



هلو كباب (كوفته كرمانشاهي) - ~~SARA:HIVA~~ - 18-08-2014

اين غذا ازقديم الايام از کوفته های معروف و خوشمزه كرمانشاه بوده است .




مواد لازم :








گوشت بدون چربی


۴۰۰ گرم






لپه


۱ پیمانه






سیب زمینی نیم پز


۲ عدد






تخم مرغ 


۲ عدد 






نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین


به میزان لازم






روغن 


برای سرخ کردن






گردو و کشمش و پیاز سرخ شده


برای داخل هلو کباب به میزان لازم






آبلیمو 


۱ لیوان






شکر


۵ /۰ لیوان






آب 


۱ لیوان






طرز تهیه :
گوشت را مولینکس کنید تا کشدار شود . لپه را با نمک بپزید. سیب زمینی نیم پز را رنده کنید و با لپه چرخ شده و گوشت و نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه و تخم مرغ مخلوط کنید و خوب آن را مخلوط کنید تا کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند . از مایه مقداری بردارید و با کشمش و گردو و پیاز سرخ شده مغز گذاری کنید و به شکل تخم مرغی در آورید و در روغن سرخ کنید . وقتی هلو کباب ها سرخ شدند آن ها را در دیگ بچینید و آبلیمو و شکر و آب را مخلوط و روی آن بریزید و حرارت را کم کرده تا دم بیفتد.


چنانچه کوفته در زمان سرخ شدن از هم باز شد ( ترک خورد ) میتواند مقداری آرد نخودچی اضافه کنید .